Nike

Nike DRI-FIT ESSENTIAL

Pánské boxerky

(142231)

Kód: 142231

nehodnoceno 0x

Popis

Nike DRI-FIT ESSENTIAL

Pánské boxerky Nike DRI-FIT ESSENTIAL jsou praktickým kouskem pro vaše dny, kdy chcete být v maximálním pohodlí. Technologie Dri-FIT odvádí pot od pokožky, takže je můžete nosit i při svých sportovních aktivitách. Stylové trenky s elastickým pasem jsou zdobené logem značky. S nimi se budete vždy cítit báječně.
  • příjemný materiál
  • klasický střih s vyšším pasem
  • elastický pas
  • logo značky
  • 3 kusy v balení

Specifikace

Kód produktu 142231
Kód dodavatele 142231
Materiál 95 % bavlna, 5 % elastan
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Dri-Fit, Nike Essential

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Essential

V kolekce volnočasového a sportovního oblečení Nike Essential najdete i vy svůj oblíbený kousek. Kolekce zahrnuje kousky různých střihů a materiálů, které využijete nejenom na tréninky. Oblečení je často doplněno i o různé technologie, jako je například Dri-FIT, která výborně odvádí pot.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: XL
Anonym
21.10.2023
Velikost: XL
Tomáš
20.7.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.