Nike

Nike DRI-FIT ACADEMY

Chlapecké fotbalové tričko

(132927)

Kód: 132927

nehodnoceno 0x

Popis

Nike DRI-FIT ACADEMY

Chlapecké tréninkové tričko Nike DRI-FIT ACADEMY zpříjemní rutinní trénink. Jemný materiál odvádějící pot je podšitý síťovinou, takže udrží v suchu během tréninku. Navíc má skryté otvory na palce, které drží rukávy na místě. Standardní střih působí ležérně a uvolněně.
  • čtvrtinový zip
  • otvor na palce na rukávech
  • technologie Dri-Fit zajistí pocit sucha a pohodlí

Specifikace

Kód produktu 132927
Kód dodavatele CW6112-845
Materiál 100 % polyester
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Dri-Fit, Nike Academy
Barva Oranžová, Černá

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Academy

Hledáte to ideální oblečení na tréninky? Už nemusíte. Kolekce Nike Academy vám poskytne velkou škálu produktů od triček přes mikiny až po tepláky. Oblečení navíc výborně odvádí pot od kůže na povrch látky, takže budete v suchu a pohodlí i při tom nejnáročnějším cvičení.

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: M
Anonym
6.10.2023
Velikost: L
Anonym
3.12.2022
Velikost: XL
Ianis
16.9.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Nike DRI-FIT ACADEMY

Cena: 599 Kč