Nike

Nike DRI-FIT RUN DIVISION

Pánské tričko

(135038)

Kód: 135038

nehodnoceno 0x

Popis

Nike DRI-FIT RUN DIVISION

Pánské běžecké tričko Nike DRI-FIT RUN DIVISION ve stylovém provedení je vybavené technologií Dri-Fit, která odvádí pot od těla, takže budete po celý trénink v suchu a pohodlí. Pohodlný střih s krátkými rukávy nepřekáží a umožní vám plný rozsah pohybu.
  • krátké rukávy
  • kulatý výstřih
  • technologie Dri-Fit zajistí pocit sucha a pohodlí
  • stylový design

Specifikace

Kód produktu 135038
Kód dodavatele 135038
Materiál 57 % bavlna, 43 % polyester
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Dri-Fit, Nike Run Division

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Run Division

  Legendární kolekce běžeckého a tréninkové oblečení Nike Run  Division vás podrží za všech okolností. Zahrnuje velkou škálu produktů od tílek po legíny a šortky. Oblečení se vyznačuje technologií Dri-FIT, která skvěle odvádí pot a udrží vás v suchu. 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
0
4
0
3
0
2
1
1
0

1 Hodnocení

Velikost: XL
JAROSLAV
2.7.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.