Nike

Nike DRI-FIT

Pánské tréninkové tričko

(127610)

Kód: 127610

nehodnoceno 0x

Popis

Nike DRI-FIT

Pánské tréninkové tričko Nike DRI-FITs technologií Dri-Fit odvádějící pot se vám bude skvěle hodit pro nejrůznější sportovní aktivity. Jednoduchý design s logem Swoosh na hrudníku si zamilujete. Pořiďte si tuhle klasiku a vyrazte sportovat, se značkou Nike to půjde snadno.
  • krátké rukávy
  • kulatý výstřih
  • technologie Dri-Fit zajistí pocit sucha a pohodlí
  • logo značky na hrudníku

Specifikace

Kód produktu 127610
Kód dodavatele 127610
Materiál 75 % polyester, 13 % bavlna, 12 % viskóza
Technologie DRI-FIT, Nike PRO
Kolekce Nike Dri-Fit

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Nike PRO

Nike Pro je základní vrstva pro vrcholové sportovce. Nosí se pod dresem nebo tréninkovým oděvem. Představuje inovativní řešení základní vrstvy, které vyhovuje konkrétním potřebám sportovce a pomáhá k ...

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
4
4
0
3
0
2
0
1
0

4 Hodnocení

Velikost: L
krásné tričko, jsem velmi spokojena, je to skvělý materiál
Jitka
4.8.2022
Velikost: 2XL
Odpovídá velikosti lehký materiál spokojenost
Šárka
26.5.2022
Velikost: XL
ok
Draha
22.5.2022
Velikost: XXL
Lubomír
27.1.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.