Nike

Nike DRI-FIT RUN DIVISION FAST

Dámské běžecké legíny

(119021)

Kód: 119021

nehodnoceno 0x

Popis

Nike DRI-FIT RUN DIVISION FAST

Dámské běžecké legíny Nike DRI-FIT RUN DIVISION FAST vám na dlouhých tratích poskytnou potřebné pohodlí a pružnost. Technologie Dri-Fit skvěle odvádí pot, takže zajistí pocit sucha a pohodlí. Vnitřní stahovací šňůrkou si můžete nastavit pas. Síťované díly na zadní straně kolen zlepšují prodyšnost tam, kde je to potřeba. Do vnitřní kapsičky si můžete uložit kartu nebo klíč.
  • středně vysoký elastický pas s vnitřní stahovací šňůrkou
  • přiléhavý střih
  • technologie Dri-Fit zajistí pocit sucha a pohodlí
  • síťované díly na zadní straně kolen
  • vnitřní kapsička

Specifikace

Kód produktu 119021
Kód dodavatele 119021
Materiál 80 % polyester, 20 % elastan (Spandex)
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Dri-Fit, Nike Run Division

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Run Division

  Legendární kolekce běžeckého a tréninkové oblečení Nike Run  Division vás podrží za všech okolností. Zahrnuje velkou škálu produktů od tílek po legíny a šortky. Oblečení se vyznačuje technologií Dri-FIT, která skvěle odvádí pot a udrží vás v suchu. 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení