Nike

Nike DRI-FIT RUN DIVISION CHALLENGER

Pánské běžecké kalhoty

(127812)

Kód: 127812

nehodnoceno 0x

Popis

Nike DRI-FIT RUN DIVISION CHALLENGER

Pánské běžecké kalhoty Nike DRI-FIT RUN DIVISION CHALLENGER jsou vyrobené z příjemného materiálu s technologií Dri-Fit, která perfektně odvádí pot. Strečový materiál vám dovolí volně se hýbat při každém kroku. V postranních kapsách je dostatek místa na drobnosti a do zadní kapsy se vejdou klíče nebo karta. Zúžený střih lehce kryje a můžeš se v něm volně hýbat. Elastický pas se dá stáhnout šňůrkou.
  • elastický stahovací pas
  • zúžený střih nohavic
  • postranní kapsy
  • technologie Dri-Fit zajistí pocit sucha a pohodlí

Specifikace

Kód produktu 127812
Kód dodavatele 127812
Materiál 100 % polyester
Kolekce Nike Dri-Fit, Nike Challenger, Nike Run Division

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Challenger

Postavte se všem svým sportovním výzvám čelem s kolekcí Nike Challenger. Oblečení je vyrobeno z kvalitního materiálu, který výborně odvádí pot a skvěle padne na postavě. 

Ukázat všechny produkty

Nike Run Division

  Legendární kolekce běžeckého a tréninkové oblečení Nike Run  Division vás podrží za všech okolností. Zahrnuje velkou škálu produktů od tílek po legíny a šortky. Oblečení se vyznačuje technologií Dri-FIT, která skvěle odvádí pot a udrží vás v suchu. 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení