Nike

Nike DRI-FIT PHENOM ELITE

Pánské běžecké kalhoty

(111341)

Kód: 111341

nehodnoceno 0x

Popis

Nike DRI-FIT PHENOM ELITE

Pánské běžecké kalhoty Nike DRI-FIT PHENOM ELITE jsou vyrobené z lehkého materiálu s technologií Dri-Fit, která perfektně odvádí pot. Tahle nová verze má oproti předchozím modelům propracovanější a volnější střih. Strečový materiál vám dovolí volně se hýbat při každém kroku. Uprostřed zadní části v pase je kapsa na přehrávač s rychleschnoucí podšívkou, do které si můžete uložit svoje nezbytnosti. V postranních kapsách je dostatek místa na drobnosti a do vnitřní kapsy vpravo na boku se vejdou klíče nebo karta.
  • elastický stahovací pas
  • zúžené nohavice
  • technologie Dri-Fit zajistí pocit sucha a pohodlí
  • materiál Nike Flex se přizpůsobí tělu
  • množství kapsiček pro uložení drobností

Specifikace

Kód produktu 111341
Kód dodavatele 111341
Materiál 87 % polyester (recyklovaný), 13 % elastan (Spandex)
Kapsa vnější 2 boční volné
Technologie DRI-FIT
Kolekce Nike Dri-Fit

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Kolekce

Nike Dri-Fit

Kolekce oblečení Nike Dri-FIT vyrobeného z exkluzivního materiálu společnosti Nike, který je uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

0

0 Hodnocení