Nike

Nike CR7 MERCURIAL LITE

Fotbalové chrániče

(140223)

Kód: 140223

nehodnoceno 0x
Nejnižší cena od zahájení prodeje. Akce platí do vyprodání zásob.
759 Kč   Ušetříte: 260 Kč (34 %)

499 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Nike

Popis

Nike CR7 MERCURIAL LITE

Fotbalové chrániče Nike CR7 MERCURIAL LITE s vynikají pružností a zároveň skvělou pevností. Jsou vyrobeny z kombinace polypropylenu a termoplastické pryže. Součástí balení jsou také kompresní návleky, díky kterým se chrániče při pohybu neposouvají.
  • kompresní návlek
  • nízká hmotnost

Specifikace

Kód produktu 140223
Kód dodavatele 140223
Materiál polypropylen
Kolekce Nike Mercurial, Nike CR7

Kolekce

Nike Mercurial

REVOLUCE V RYCHLOSTI!

Nový model s názvem MERCURIAL je další z řady převratných inovací společnosti Nike v oblasti obuvi určené pro sportovní výkony. Přináší zcela nový přístup k tomu, jak by měly kopačky vypadat a jaký pocit ze hry by měly přinášet.

Tento nový model je navržen tak, aby se dokonale přizpůsobil chodidlu, nabídl větší cit a maximální rychlost. Je ideální pro rychlonohé hráče v křídelních prostorech.

 

Ukázat všechny produkty

Nike CR7

Cristiano Ronaldo patří v současné době k nejdražším a nejlepším hráčům planety. Potvrzují to jeho několikanásobné tituly pro nejlepšího fotbalistu roku. Jeho mysl je nastavená na vítězství, vyniká výbušnou rychlostí a mimořádnou schopností střílet góly. Pokud i ty chceš jít ve stopách jednoho z nejlepších fotbalistů světa, nemůžeš si nechat uniknout tuto kolekci!

Hodnocení

0

0 Hodnocení