Nike

Nike AIR ZOOM VAPOR X

Pánská tenisová obuv

(2112014713)

Kód: 2112014713

nehodnoceno 0x

Popis

Nike AIR ZOOM VAPOR X

Pánská tenisová obuv Nike AIR ZOOM VAPOR X přináší podporu na kurtech. Vylepšený Dynamic Fit udrží vaše chodidlo na správném místě a poskytne kontrolu. Jednotka Nike Zoom Air dodá pocit lehkosti a nabídne příjemný došlap.

  • technologie Dynamic Fit se postará o to, aby chodidlo drželo na svém místě a mělo patřičnou stabilitu
  • jednotka Nike Zoom Air nabízí odpružené tlumení
  • polstrovaný límec přináší komfort při hře
  • podrážka je speciálně navržena pro lehkost a zároveň dobrou trakci

Specifikace

Kód produktu 2112014713
Kód dodavatele 2112014713
Svršek syntetika, síťovina
Mezipodešev Nike Zoom Air
Podešev guma
Šířka 2065 cm
Obvod 233284 cm
Průměr 254 cm
Technologie NIKE ZOOM AIR, DYNAMIC FIT

Použité technologie

NIKE ZOOM AIR

Nike Zoom Air představuje nízko profilové tlumení založené na podobném tlumícím systému jakým je Nike Air. Systém Zoom Air je však mnohem odolnější a stabilnější než jeho předchůdce Nike Air. Tlumící ...

DYNAMIC FIT

Dynamic Fit eliminuje prostor mezi nohou a botou pro bezkonkurenční pohodlí, bez ohledu na velikosti nohy nebo jejím tvaru.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla