Nike

Nike AIR MAX MOTION LOW

Pánské lifestylové boty

(2202049234)

Kód: 2202049234

nehodnoceno 0x

Popis

Nike AIR MAX MOTION LOW

Pánské boty Nike AIR MAX MOTION LOW jsou perfektní obuví pro nošení ve volném čase. Atraktivní design typický pro značku Nike i pohodlný materiál zajišťují maximální komfort.
Modelová řada Air Max patří už dlouho k tomu nejoblíbenějšímu, co americká značka Nike nabízí. Tyto pánské boty si zachovávají všechny typické prvky pro tuto kolekci, tedy precizní design i pohodlnou podešev se vzduchovou bublinou pro měkčí chůzi. Svršek je vyroben z lehkého a odolného materiálu. Na atraktivitě botě přidává také zvolená tmavá barva s detaily vyvedenými v bílé. Tyto boty byly vyrobeny tak, aby ti po celý den dopřály pohodlí.
  • prodyšný textilní svršek ze síťoviny
  • mezipodešev Air Max spolehlivě tlumí nárazy
  • podešev Waffle zajišťuje perfektní přilnavost na pevném povrchu
  • na patě pouto pro snadnější obutí a vyzutí
  • měkká stélka Comfort Foodbed

Specifikace

Kód produktu 2202049234
Kód dodavatele 2202049234
Svršek textilie
Mezipodešev IU pěna, Nike Air Max
Podešev guma, Waffle
Technologie WAFFLE, NIKE AIR MAX
Kolekce Nike Air Max

Použité technologie

WAFFLE

Podešev Waffle je patentovaný návrh společnosti Nike, který vynalezl její spoluzakladatel Bill Bowerman. Používá se nejvíce u běžecké obuvi. Zajišťuje skvělou přilnavost na každém povrchu. Prořezáním ...

NIKE AIR MAX

Technologie Nike AIR MAX obsahuje maximální objem vzduchu v tlumící jednotce a zajišťuje tak maximální ochranu při dopadu (větší objem vzduchu je patrný na první pohled oproti zabudovaným ...

Kolekce

Nike Air Max

Asi nejpopulárnější model řady Nike Air Max a celkově jedna z nejzásadnějších siluet značky Nike všech dob. To přesně ztělesňují tenisky Nike Air Max 90. Jedná se o původně běžeckou tenisku, kterou v roce 1990 představil světu návrhář Tinker Hatfield. Za několik dekád se z běžecké boty stala bota módní a cestu si tak našla nejen do botníků sneakerheads, ale i do botníků všech, kterým se líbí krásné essential boty.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 44.5 EU (9.5 UK / 28,5 CM)
František
26.11.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.