Nike

Nike AIR MAX COMMAND LEATHER

Pánská volnočasová obuv

(2232059444)

Kód: 2232059444

nehodnoceno 0x

Popis

Nike AIR MAX COMMAND LEATHER

Pánské boty Nike AIR MAX COMMAND LEATHER jsou vyrobené v retro stylu, ale zároveň jsou velice stylové a moderní. Díky ultra měkkému odpružení vám obuv poskytne maximální komfort. Boční stranu zdobí klasické logo Swoosh. 

  • svršek z kůže a syntetiky
  • pěnová mezipodešev s tlumicí vrstvou Max Air
  • klasické šněrování

Specifikace

Kód produktu 2232059444
Kód dodavatele 2232059444
Svršek kůže, syntetika
Mezipodešev Nike Air Max
Podešev guma, Waffle
Technologie WAFFLE, NIKE AIR MAX
Kolekce Nike Air Max

Použité technologie

WAFFLE

Podešev Waffle je patentovaný návrh společnosti Nike, který vynalezl její spoluzakladatel Bill Bowerman. Používá se nejvíce u běžecké obuvi. Zajišťuje skvělou přilnavost na každém povrchu. Prořezáním ...

NIKE AIR MAX

Technologie Nike AIR MAX obsahuje maximální objem vzduchu v tlumící jednotce a zajišťuje tak maximální ochranu při dopadu (větší objem vzduchu je patrný na první pohled oproti zabudovaným ...

Kolekce

Nike Air Max

Asi nejpopulárnější model řady Nike Air Max a celkově jedna z nejzásadnějších siluet značky Nike všech dob. To přesně ztělesňují tenisky Nike Air Max 90. Jedná se o původně běžeckou tenisku, kterou v roce 1990 představil světu návrhář Tinker Hatfield. Za několik dekád se z běžecké boty stala bota módní a cestu si tak našla nejen do botníků sneakerheads, ale i do botníků všech, kterým se líbí krásné essential boty.

 

Ukázat všechny produkty

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 44.5 EU (9.5 UK / 28,5 CM)
Jakub
30.6.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.