Nike

Nike AIR MAX 270 FUTURA

Pánské volnočasové boty

(2232059019)

Kód: 2232059019

nehodnoceno 0x

Popis

Nike AIR MAX 270 FUTURA

Unikátní pánské volnočasové boty Nike AIR MAX 270 FUTURA nabízí zajímavý vzhled a kvalitní zpracování, díky němuž bude vaše noha po celý den v pohodlí. Svršek obuvi je prodyšný a zároveň velice pevný, mezipodešev Nike Air Max zajistí dokonalé pohodlí a gumová podešev se postará o stoprocentní přilnavost. Jednoduchý vzhled se vám bude hodit k různým outfitům, takže se tyto boty ve vašem botníku rozhodně neztratí. 

  • klasické šněrování
  • poutko na patě pro lepší obutí
  • mezipodešev Nike Air Max tlumí každý krok
  • retro vzhled

Specifikace

Kód produktu 2232059019
Kód dodavatele 2232059019
Svršek textilie, syntetika
Mezipodešev Nike Air Max
Podešev guma
Technologie NIKE AIR MAX
Kolekce Nike Air Max, Nike Air Max 270

Použité technologie

NIKE AIR MAX

Technologie Nike AIR MAX obsahuje maximální objem vzduchu v tlumící jednotce a zajišťuje tak maximální ochranu při dopadu (větší objem vzduchu je patrný na první pohled oproti zabudovaným ...

Kolekce

Nike Air Max

Asi nejpopulárnější model řady Nike Air Max a celkově jedna z nejzásadnějších siluet značky Nike všech dob. To přesně ztělesňují tenisky Nike Air Max 90. Jedná se o původně běžeckou tenisku, kterou v roce 1990 představil světu návrhář Tinker Hatfield. Za několik dekád se z běžecké boty stala bota módní a cestu si tak našla nejen do botníků sneakerheads, ale i do botníků všech, kterým se líbí krásné essential boty.

 

Ukázat všechny produkty

Nike Air Max 270

První stoprocentně lifestylové boty – Nike Air Max 270! Pokud se ptáš, proč zrovna 270, tak odpověď zní takto: protože ikonická vzduchová jednotka Air Max je u tohoto modelu vidět z celých 270 stupňů.
Navíc je tato jednotka nejvyšší z celé škály modelů a měří neuvěřitelných 32 mm, což pro tebe znamená jediné – ještě větší pohodlí. A to už přeci stojí za to, ne?

Hodnocení

0

0 Hodnocení