Nike

Nike AIR JORDAN OG

Dámská volnočasová obuv

(2233050613)

Kód: 2233050613

nehodnoceno 0x

Popis

Nike AIR JORDAN OG

Dámské kotníkové tenisky Nike AIR JORDAN OG byly speciálně navrženy pro ženy, které se cítí jako basketbalistky, a které zároveň chtějí vypadat stylově a luxusně. Syntetika na svršku obuvi pevně drží nohu, zatímco gumová podrážka zajistí trakci na různých površích. Ponoř se do stylu značky Nike a oblíbené kolekce Nike Air Jordan. 

  • klasické šněrování
  • pevný a pružný svršek obuvi
  • mezipodešev Nike Air Max perfektně tlumí
  • gumová podrážka pro lepší přilnavost

Specifikace

Kód produktu 2233050613
Kód dodavatele 2233050613
Svršek syntetika
Mezipodešev Nike Air Max
Podešev guma
Technologie NIKE AIR MAX
Kolekce Nike Air Jordan

Použité technologie

NIKE AIR MAX

Technologie Nike AIR MAX obsahuje maximální objem vzduchu v tlumící jednotce a zajišťuje tak maximální ochranu při dopadu (větší objem vzduchu je patrný na první pohled oproti zabudovaným ...

Kolekce

Nike Air Jordan

Nike Air Jordan není jen značka. Nike Jordan je dědictví největšího hráče všech dob, který se stal ikonou pro jeho styl i výkony na hřišti i mimo něj.
Michael Jordan se narodil v Brooklynu 17. února 1963. Jeho obchodní známka byla založena na jeho výjimečné schopnosti skákat a smečovat za jakýchkoli podmínek. Právě jeho neuvěřitelné skoky mu vynesly epickou přezdívku Air“.
Revoluce počala roku 1985, kdy vznikly první basketbalové boty Nike Air Jordan, které byly zpočátku pro svůj inovativní design na hřišti zakázány. Již brzy se ale staly módními ikonami ulic ve všech koutech světa. Poptávka ale stále roste a tak vznikají nové modelové řady věnované dalším vynikajícím hráčům NBA, ale i jiných sportů.
Je to již 30 let výjimečných bot. Třicet let inovací, nezapomenutelných modelů a neustálého posouvání hranic.
Zařaď se i ty mezi fanoušky této fashion kolekce!

Hodnocení

0

0 Hodnocení