Nike

Nike AIR BELLA TR W

Dámská tréninková obuv

(2123014866)

Kód: 2123014866

nehodnoceno 0x

Popis

Nike AIR BELLA TR W

Dámská tréninková obuv Nike AIR BELLA TR W s ultraměkkým svrškem a komfortním tlumením Air Max vás podrží při každém tréninku. Stabilní konstrukce dodá potřebnou podporu, zatímco gumová podešev se postará o trakci při změnách směru.

  • konstrukce svršku dodá komfortní fit
  • jednotka Air Max ve tvaru U vytváří citlivý účinek při nárazu pat
  • podešev je opatřena odolnější gumou na nejvíce opotřebovávaných místech

Specifikace

Kód produktu 2123014866
Kód dodavatele 2123014866
Svršek síťovina, syntetika
Mezipodešev Nike Air Max
Podešev guma
Technologie NIKE AIR MAX

Použité technologie

NIKE AIR MAX

Technologie Nike AIR MAX obsahuje maximální objem vzduchu v tlumící jednotce a zajišťuje tak maximální ochranu při dopadu (větší objem vzduchu je patrný na první pohled oproti zabudovaným ...

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla