Nike

Nike ACSP M NK BRT STAD JSY SS HM

Pánský fotbalový dres

(1495000247)

Kód: 1495000247

nehodnoceno 0x

Popis

Nike ACSP M NK BRT STAD JSY SS HM

Pánský fotbalový dres 2017/18 Nike ACSP M NK BRT STAD JSY SS HM je vyrobený z odlehčené tkaniny odvádějící pot, která vám pomůže zůstat v suchu a pohodlí a nabídne ti ochlazení.

  • odlehčená tkanina Nike Breathe vás udrží v suchu
  • technologie Dri-FIT zajišťuje pocit sucha a pohodlí
  • pružné žebrované panely po stranách a tvarovaný střih pro větší pohyblivost
  • tuto repliku zdobí týmové znaky

Specifikace

Kód produktu 1495000247
Kód dodavatele 1495000247
Materiál 100 % polyester (recyklovaný)
Technologie DRI-FIT, Nike Breathe
Kolekce AC Sparta Praha

Použité technologie

DRI-FIT

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která ...

Nike Breathe

Nike Breathe je materiál, který vás během tréninku udrží v suchu a pohodlí, nepropotí se a není v něm horko. Je navržený tak, aby zajistil proudění vzduchu. Materiál Nike Breathe je často zpracován s ...

Kolekce

AC Sparta Praha

V této kolekci naleznete vše, co správný fanoušek tohoto tradičního klubu potřebuje. Bundy, mikiny, dresy, trika, kšiltovky a další doplňky, které vyjadřují přízeň k tomuto týmu. Historie fotbalové Sparty začala v roce 1891, kdy několik nadšenců založilo na pražských Maninách klub se jménem AC Praha. Jako rok založení klubu je však brán rok 1893, kdy skupina odbojníků, kteří odešli z kluba AC Praha založila klub Athletic Club Královské Vinohady. Sparta má na kontě mnoho titulů z československé a české ligy. Za existenci samostatné české ligy, získali hráči Sparty 12 titulů. V posledních letech nadvládu hráčů v rudých dresech narušila Viktoria Plzeň. Za svoji přes 120 let dlouhou historii působilo v klubu mnoho různých reprezentantů. Slavní hráči kteří prošli tímto kubem: Andrej Kvašňák (vyhlášen Sparťanem století), Ivan Hašek, Jiří Novotný, Horst Siegl, Petr Kouba, Pavel Nedvěd, Tomáš Rosický či Petr Čech.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: XL
Martin
6.12.2019
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Potisk oblečení

V případě zájmu o potisk nás kontaktujte na obchod@sportisimopro.cz

Více informací naleznete zde.