Nidecker

Nidecker CHARGER SPEE

Boty na snowboard

(8431004611)

Kód: 8431004611

nehodnoceno 0x
Nejnižší cena od zahájení prodeje. Akce platí do vyprodání zásob.
5 399 Kč   Ušetříte: 4 800 Kč (88 %)

599 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Nidecker

Popis

Nidecker CHARGER SPEE

Snowboardové boty Nidecker CHARGER SPEE zaujmou především svojí lehkostí díky technologii Dura-light. Dále se bota vyznačuje velmi dobrým přenosem síly, takže se na snowboardu budete cítit velmi pohodlně a vaše zatáčky budete projíždět v maximální pohodě.

  • velmi nízká hmotnost
  • pevná kosntrukce

Specifikace

Kód produktu 8431004611
Kód dodavatele 8431004611
Podešev Dura-light - podešev vyrobená být nejlehčí jak jen může být, bez kompromisů v její trvanlivosti. Na hlavní tělo je použita ultralehká EVA a oblasti, kde může docházet k oděru jsou vyztuženy odolnou gumou. To vše je spojeno pro dokonalý komfort, dlouhou trvanlivost, nízkou hmotnost a výborné přenos síly.
Vnitřní vložka Molded EVA - poskytuje komfort a tlumí nárazy
Podšívka Level 1 - comfortní, se snadným nazouváním a vyzouváním, Liner Lace Lock - zámek šněrování zabraňující rozvazování tkaniček, Internal "J" bars - výztuha pro větší pevnost boty, Comfortable EVA Footbed - poskytuje komfort a tlumí nárazy
Vnější konstrukce 3D Molded Tongue - ergonomicky tvarovaný jazyk pro lepší fitting, 3D Molded Backstay - tvarovaná zadí část boty pro větší pevnost a lepší komfort
Systém zavazování Boa system - Boty lze nosit velmi volné nebo velmi těsné, stačí otočit Boa ® naviják a nastavíte těsnost okamžitě. Nový H3 naviják má obrovské množství vylepšení.

Hodnocení

0

0 Hodnocení