New Era

New Era NHL TRUCKER FLOPAN

Klubová truckerka

(1413199981)

Kód: 1413199981

nehodnoceno 0x
Nejnižší cena od zahájení prodeje. Akce platí do vyprodání zásob.
699 Kč   Ušetříte: 350 Kč (50 %)

349 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky New Era

Popis

New Era NHL TRUCKER FLOPAN

Stylová klubová truckerka New Era NHL TRUCKER FLOPAN pětipanelového střihu s plasticky vyšitým logem hokejového klubu Florida Panthers. Díky síťovaným panelům a zadnímu nastavitelnému plastovému zapínání si ji může vzít jakýkoli fanoušek, a nejen on, na sledování zápasu i každodenní nošení.

  • pětipanelový střih se síťovanými bočními a zadními panely
  • plasticky vyšité logo klubu Florida Panthers
  • malé logo značky vyšité na boku kšiltovky
  • předehnutý kšilt
  • plně nastavitelný obvod na plastový pásek s druky

Specifikace

Kód produktu 1413199981
Kód dodavatele 1413199981
Materiál 100 % polyester
Kolekce New Era NHL, New Era Home of Trucker

Kolekce

New Era NHL

National Hockey League je nejprestižnější hokejová liga světa, které se účastní pouze týmy z USA a Kanady. Vznikla roku 1917 po skončení svého předchůdce National Hockey Association. Hraje ji celkem 30 týmů ve dvou konferencích - východní a západní, které se ještě dělí na 4 divize. Sezóna je rozdělena do dvou částí, přičem první část je tzv. základní, kde každé družstvo odehraje 82 zápasů. Druhá část je známá jako play off, kam postupuje pouze 16 nejlepších týmů. Ten nejlepší získá pohár vítězů Stanley cup.

New Era Home of Trucker

Kšiltovky New Era se hodí kamkoli! A o tom je kolekce New Era Home of the trucker. Oblíbená prodyšná truckerka je jako doma na pláži, stejně jako ve městě, u tebe v práci, ve škole, nebo v klubu. Kšiltovky z této kolekce přicházejí v jednoduchém, ale kultovním designu, kterému to bude slušet všude na světě.
Nastavitelný obvod truckerek New Era zaručí, že ti kšiltovka perfektně padne a bude ti tak dělat parťáka každý den, ať jsi kdekoli, nebo ať jsi kdokoli. Kšiltovky New Era jsou oblíbené sportovci, ale i umělci, fashion blogery a influencery, snadno jim podlehneš také.

Hodnocení

0

0 Hodnocení