New Era

New Era HOME FIELD 9FORTY TRUCKER

Pánská klubová kšiltovka

(124189)

Kód: 124189

nehodnoceno 0x

Popis

New Era HOME FIELD 9FORTY TRUCKER

Stylový doplněk, který perfektně doladí jakýkoliv tvůj outfit je pánská klubová truckerka New Era HOME FIELD 9FORTY TRUCKER pohodlného pětipanelového střihu se síťovanými bočními panely a nastavitelným plastovým zapínáním vzadu, pro dokonalou úpravu velikosti. Plasticky vyšité logo klubu New York Yankees na korunce, ukáže všem, jakému klubu fandíš. Neboj se být originál, se značkou New Era to půjde samo!

  • pětipanelový střih se síťovanými bočními a zadními panely
  • logo klubu New York Yankees
  • malé logo značky vyšité na boku kšiltovky
  • nastavitelný zadní pásek
  • kvalitní zpracování

Specifikace

Kód produktu 124189
Kód dodavatele 124189
Materiál 100 % polyester
Kolekce New Era MLB

Kolekce

New Era MLB


Major League Baseball je nejvyšší profesionální baseballová liga v Severní Americe. MLB vznikla roku 1903, kdy se sloučily týmy American League a National League, které fungovaly jako samostatné právní subjekty. Toto rozdělení je dodnes patrné na její struktuře. V současné době se MLB skládá ze 30 týmů, které za sezónu odehrají 162 zápasů. Mistrovství nazýváno World series je určené sedmi nejlepším týmům. Ten nejlepší z nejlepších je pak oceněn trofejí Commissioner's Trophy.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: UNI
Martin
26.4.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.