New Era

New Era 9FORTY ESSENTIAL BOSTON RED SOX

Dámská klubová truckerka

(1413200782)

Kód: 1413200782

nehodnoceno 0x

Popis

New Era 9FORTY ESSENTIAL BOSTON RED SOX

Oživ svůj styl cool truckerkou Boston Red Sox! Dámská truckerka New Era 9FORTY ESSENTIAL BOSTON RED SOX tě na první pohled nadchne svým decentním vzhledem, který perfektně doladí jakýkoliv tvůj outfit. Navíc je díky síťovaným panelům maximálně prodyšná a vlasy se ti v ní rozhodně potit nebudou. Buď in, buď New Era!
  • pětidílný střih s bočními a zadními síťovanými panely
  • lehce prohnutý kšilt
  • decentné design
  • plasticky vyšité logo klubu Boston Red Sox
  • malé logo značky New Era vyšité na boku kšiltovky
  • nastavitelné zapínání vzadu zajišťující pohodlnou úpravu velikosti

Specifikace

Kód produktu 1413200782
Kód dodavatele 1413200782
Materiál 85 % nylon, 15 % elastan
Kolekce New Era MLB, New Era Home of Trucker

Kolekce

New Era MLB


Major League Baseball je nejvyšší profesionální baseballová liga v Severní Americe. MLB vznikla roku 1903, kdy se sloučily týmy American League a National League, které fungovaly jako samostatné právní subjekty. Toto rozdělení je dodnes patrné na její struktuře. V současné době se MLB skládá ze 30 týmů, které za sezónu odehrají 162 zápasů. Mistrovství nazýváno World series je určené sedmi nejlepším týmům. Ten nejlepší z nejlepších je pak oceněn trofejí Commissioner's Trophy.

New Era Home of Trucker

Kšiltovky New Era se hodí kamkoli! A o tom je kolekce New Era Home of the trucker. Oblíbená prodyšná truckerka je jako doma na pláži, stejně jako ve městě, u tebe v práci, ve škole, nebo v klubu. Kšiltovky z této kolekce přicházejí v jednoduchém, ale kultovním designu, kterému to bude slušet všude na světě.
Nastavitelný obvod truckerek New Era zaručí, že ti kšiltovka perfektně padne a bude ti tak dělat parťáka každý den, ať jsi kdekoli, nebo ať jsi kdokoli. Kšiltovky New Era jsou oblíbené sportovci, ale i umělci, fashion blogery a influencery, snadno jim podlehneš také.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: UNI
Skvělá čepice, výborně sedí, super materiál a vypadá na hlavě moc dobře.
Zdenka
19.11.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.