New Balance

New Balance MTHIERV7 GTX

Pánská běžecká obuv

(156115)

Kód: 156115

nehodnoceno 0x

Popis

New Balance MTHIERV7 GTX

Boty na běhání New Balance MTHIERV7 GORE-TEX®, to je model určený pro běh v těžkém terénu. Svršek se dobře přizpůsobuje chodidlu a zajišťuje vysoký komfort nošení. Výztuž Teo Protect chrání prsty při zakopnutí o kameny nebo kořeny. Membrána GORE-TEX® chrání chodidla proti větru, dešti a vodě bez ztráty prodyšnosti. Vnější podrážka Vibram je odolnější proti otěru a je pro ni charakteristická větší odolnost při nošení v těžkých podmínkách. Hřeby na podrážce zajišťují dobrou přilnavost v terénu, usnadňují zdolávat náročná stoupání a klesání a předchází uklouznutí. Inovativní pěna Fresh Foam, která je použita ve vnitřní podrážce, zajišťuje vysokou úroveň odpružení při nárazech na tvrdý podklad.

  • Vibram® Megagrip - díky pečlivě vyváženým proporcím vznikla unikátní směs gum, které se postaví tvrdému podkladu
  • Toe Protect - dodatečný kryt pro ochranu prstů proti úrazům při běhání
  • membrána GORE-TEX® - zvýšená odolnost proti vodě

Specifikace

Kód produktu 156115
Kód dodavatele 156115
Svršek syntetika, textilie
Mezipodešev Fresh Foam
Podešev Vibram® Megagrip
Membrána GORE-TEX®
Drop 8 mm
Povrch terénní
Voděodolnost ano
Technologie GORE-TEX®, FRESH FOAM, VIBRAM® MEGAGRIP

Použité technologie

GORE-TEX®

Materiály GORE-TEX® vznikají laminováním naší membrány GORE-TEX® s vysoce odolnými textiliemi. Jejich 100% nepromokavost je zajištěna speciální technologií podlepení švů.   Jak funguje materiál ...

FRESH FOAM

Tlumení Fresh Foam je pojmenované podle speciální pěny, která je použita při výrobě. Tato pěna spojuje podrážku boty a svršek boty. Vyniká svými tlumícími vlastnostmi na zpevněném povrchu.

VIBRAM® MEGAGRIP

VIBRAM® MEGAGRIP poskytuje výbornou přilnavost na suchém i mokrém povrchu. Je velmi robustní a má dlouhou životnost. Speciální směs gumy a rozmístění výstupků byly vyvinuty pro outdoorové sportovce, ...

Hodnocení

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

3 Hodnocení

Velikost: 42 EU (8 UK / 26,5 CM)
Super
Ciurla
27.10.2023
Velikost: 45 EU (10.5 UK / 29 CM)
Veľmi pohodlné
Lukáš
25.10.2023
Velikost: 45.5 EU (11 UK / 29,5 CM)
Mám je teprve krátce. Zatím se jeví jako pohodlné a velmi měkké boty. Čas ukáže :-).
Ondřej
20.3.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla