MONS ROYALE

MONS ROYALE REDWOOD ENDURO W

Dámské funkční cyklo triko z merino vlny

(112088)

Kód: 112088

nehodnoceno 0x

Popis

MONS ROYALE REDWOOD ENDURO W

Super technický cyklistický dres Mons Royale REDWOOD ENDURO W s krátkým rukávem, který nezklame za jakéhokoliv počasí. Ať již vyrazíte na jednodenní vyjížďku či několikadenní výpravu, nejpokročilejší, ultralehounký Merino Air-con úplet vás udrží v teple, i když bude zrovna trochu vlhký. Mimo to rychle schne a je odolnější. Volnější "standard Mons fit" pro svobodnější pohyb, panely na boku a podpaží z merino síťoviny pro lepší ventilaci, prodloužená zadní část (drop-tail), zadní kapsa na zip pro vaše cennosti, skrytý všitý utěráček na otření slunečních brýlí. Merino Air-Con fabric (vlákna jsou pevnější, při zachování stejných funkčních vlastností a lehkosti). Merino je vlna z novozélandských oveček, která neškrábe, skvěle odvádí pot, drží optimální teplotu a nesmrdí.

  • rychleschnoucí materiál
  • odolný materiál
  • ultralehounký Merino Air-con úplet
  • volnější "standard Mons fit"
  • skrytý všitý utěráček (na brýle)
  • prodloužená zadní část (drop-tail)
  • panely na boku a podpaží z merino síťoviny

Specifikace

Kód produktu 112088
Kód dodavatele 112088
Materiál 83 % vlna (merino), 13 % nylon, 4 % elastan
Gramáž 140 g/m² Merino Air-Con
Fit standard
Kapsa vnější ano
Hmotnost 149 g

Hodnocení

5
1
4
0
3
1
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: L
Triko je kvalitně zpracované, materiál je bez jakékoli diskuze. Co neodpovídá je barva, která je velmi odlišná. Na obrázku vypadá modro-fialové, ale barvy jsou ve skutečnosti modrošedá a šedá. Barva je zároveň "matná".
Jana
26.7.2022
Velikost: M
super
Magdaléna
13.1.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.