MONS ROYALE

MONS ROYALE CASCADE MERINO FLEX 200 LS W

Dámské funkční triko z merino vlny

(123024)

Kód: 123024

nehodnoceno 0x

Popis

MONS ROYALE CASCADE MERINO FLEX 200 LS W

Dámské funkční triko z merino vlny Mons Royale CASCADE MERINO FLEX 200 LS W. Stvořeno pro aktivní individua. Unikátní úplet Merino Flex je směs merina vlny s umělými vlákny, který je ultra lehounký a zaručí nedostižnou regulaci tepla, extra strečovitost a takovou odolnost, že se ti tričko nevytahá ani po několika cyklech praní. Uplý střih na tělo zajistí rychlý odvod vlhkosti od pokožky a tím i dokonalý tepelný komfort. Očka na palce zabrání nepříjemnému hrnutí rukávů a ochrání před zbloudilým sněhem. Merino je vlna z novozélandských oveček, která neškrábe, skvěle odvádí pot, drží optimální teplotu, má přirozené antibakteriální vlastnosti a nesmrdí.

  • unikátní úplet Merino Flex
  • ultra lehký materiál
  • extra strečovitost
  • uplý střih na tělo
  • očka na palce

Specifikace

Kód produktu 123024
Kód dodavatele 123024
Materiál 81 % vlna (merino), 12 % nylon, 7 % elastan
Technologie MERINO VLNA

Použité technologie

MERINO VLNA

Merino je jedním z nejstarších a nejtěžších plemen ovcí. Jsou velmi odlišné od běžných ovcí, které žvýkají trávu hlavně v nížinách, kdežto Merino ovce žijí v extrémních svazích jižních Alp Nového ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: M
S produktom som veľmi spokojná
Eva
14.11.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.