Mizuno

Mizuno WAVE MEDAL 6

Pánská obuv na stolní tenis

(130502)

Kód: 130502

nehodnoceno 0x

Popis

Mizuno WAVE MEDAL 6

Pánská obuv na stolní tenis Mizuno WAVE MEDAL 6 je určena pro hráče, kteří hledají obuv s výborným tlumením a stabilitou.
  • Mizuno vlnová technologie zajišťuje dynamické tlumení a stabilitu
  • mezipodešev ap+, v kombinaci s SR Touch, je velmi pružná a výborně pohlcuje nárazy
  • konstrukce patní části a širší podešev v přední části zajišťují vynikající stabilitu
  • svršek z kombinace materiálu Mesh a zpevňujících syntetických částí poskytuje oporu a pohodlí

Specifikace

Kód produktu 130502
Kód dodavatele 130502
Svršek syntetika, síťovina
Mezipodešev tlumící pěna, Mizuno Wave
Podešev guma
Povrch indoor
Hmotnost 260 g
Technologie AP+, MIZUNO WAVE, SR TOUCH, INTERCOOL®, XG RUBBER

Použité technologie

AP+

Jedinečná směs několika typů polymerů zajišťuje podešvi vynikající vlastnosti - dlouhodobě fungující odpružení a rychlý odraz.

MIZUNO WAVE

Unikátní technologie, která kombinuje dvě základní vlastnosti potřebné pro funkční běžeckou botu - odpružení a stabilitu. Při běhu je tělo nadměrně zatěžováno, a proto je důležitá správná kombinace ...

SR TOUCH

Nový moderní materiál SR TOUCH, která je velice lehký a perfektně absorbuje nárazy a umožňuje rychlý odraz a plynulý přechod při běhu.

INTERCOOL®

INTERCOOL® řeší problém přílišného zahřívání uvnitř boty během pohybu. Malé ventilační otvory v podrážce zajišťují noze větrání i od spodu. Mizuno Intercool spolupracuje se svrchním prodyšným ...

XG RUBBER

Přidané drážky v podešvi, které zajišťují trakci právě tam, kdy je jí nejvíce potřeba.

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 44.5 EU (11 US / 290 JPN)
Anonym
28.5.2022
Boty jsou velmi pohodlné, lehké. Na noze sedí perfektně. Používám je na stolní tenis a bota při rychlých pohybech do strany nohu dobře podrží. Nemám co vytknout. Skvělý výrobek. Zatím je používám pravidelně 4 měsíce. Sám jsem zvědavý na trvanlivost při mém zatížení :
Tomáš
18.5.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla