Mizuno

Mizuno WAVE IMPULSE CC

Pánská tenisová obuv

(2112014704)

Kód: 2112014704

nehodnoceno 0x

Popis

Mizuno WAVE IMPULSE CC

Prémiový tenisový model Mizuno WAVE IMPULSE CC pro sportovce hledající dynamické, lehké a rychlé obutí. Dostatečné tlumení a kvalitní podešev umožní příjemnější hru.
  • konstrukce svršku Dynamotion Fit poskytuje maximální pohodlí pro chodidlo hráče
  • technologie Mizuno Wave zabudovaná v mezipodešvi modelu pro maximální míru tlumení
  • kombinace materiálu U4icX a ap+ v mezipodešvi zvyšuje míru pohodlí hráče
  • vysoká flexibilita v přední části modelu přecházející do stabilního základu v jeho středu
  • technologie X10 v patní části podešve zvyšuje odolnost
  • vyjímatelná stélka
  • určen pro antukové typy povrchů

Specifikace

Kód produktu 2112014704
Kód dodavatele 2112014704
Svršek syntetika, síťovina, DynamotionFit
Mezipodešev Mizuno Wave, U4icX, ap+
Podešev guma, X10
Povrch antuka
Hmotnost 310 g
Technologie AP+, DYNAMOTION™ FIT, MIZUNO WAVE, X10, REMOVABLE INSOCK, U4ICX

Použité technologie

AP+

Jedinečná směs několika typů polymerů zajišťuje podešvi vynikající vlastnosti - dlouhodobě fungující odpružení a rychlý odraz.

DYNAMOTION™ FIT

Vyvinuto na základě analýzy zrychleného videozáznamu, který ukazuje, jak se obuv během běžeckého cyklu deformuje v oblasti nártu a paty, což má za následek ztrátu pohodlí a klouzání chodidla v patní ...

MIZUNO WAVE

Unikátní technologie, která kombinuje dvě základní vlastnosti potřebné pro funkční běžeckou botu - odpružení a stabilitu. Při běhu je tělo nadměrně zatěžováno, a proto je důležitá správná kombinace ...

X10

X10 je odolná karbonová guma, která se umisťuje na vnější roh patní části podešve, tedy nejzatěžovanější část. Prodlužuje tak životnost a zvyšuje odolnost boty.

REMOVABLE INSOCK

Anatomicky tvarovaná vyndavací stélka tlumí nárazy a přispívá ke komfortu při nošení.

U4ICX

Další krok ve vývoji pro maximální pohodlí při běhu. Nová mezipodešev je lehčí než ap+ s mnohem větším pocitem tlumení a větší pružnosti pro opravdu pohodlný a přitom efektivní běh.

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla