Merrell

Merrell ANTORA 3

Dámské běžecké boty

(156080)

Kód: 156080

nehodnoceno 0x

Popis

Merrell ANTORA 3

Dámská běžecká obuv Merrell ANTORA 3 vás ochrání a udrží v pohodlí při běhu. Nabízí odolnější svršek pro větší ochranu nohy, měkčí a citlivější mezipodešev s pěnovými polštářky FloatPro Foam™ strategicky umístěnými pod patou a přední částí chodidla, kde nejvíce potřebujete extra tlumení, a nový design podrážky zlepšující přilnavost. Obuv vám zajistí pohodlí a výkonnost, až budete na trailu zdolávat divoké kilometry.ážky zlepšující přilnavost, který vyrobili naši partneři ze společnosti Vibram®. Inovace modelu Antora 3 vám zajistí pohodlí a výkonnost, až budete na trailu zdolávat divoké kilometry.

  • prodyšný svršek z materiálu Mesh a TPU
  • 100% recyklovaná podšívka, stélka a šněrování
  • polstrovaný límec kolem kotníku
  • externí výztuha jistí pevné usazení paty
  • potah stélky s podšívkou NXT zabraňující vzniku nepříjemnému zápachu
  • 50% recyklovaná vyjímatelná stélka z pěny EVA
  • Rock plate poskytuje zvýšenou ochranu
  • tlumící polštářky v patní a přední části chodidla
  • Super Rebound Compound poskytuje odolné tlumení nárazů, které pomáhá snižovat točivý moment a umožňuje plynulý přechod do střední části chodidla
  • Vibram® TC5+ vám dodá jistotu při každém kroku od horských stezek až po městské ulice

Specifikace

Kód produktu 156080
Kód dodavatele J067604
Svršek Mesh a TPU
Mezipodešev Rock plate, EVA
Podešev guma, Vibram® TC5+
Povrch terénní
Drop 8 mm
Výška mezipodešve 29 mm (pata), 21 mm (špička)
Voděodolnost ne
Hmotnost 255 g
Technologie MESH, Merrell - VIBRAM®, EVA, ROCK PLATE
Barva Fialová, Oranžová, Černá

Použité technologie

MESH

Polyesterový materiál Mesh použitý na svršcích obuvi vyniká vysokou prodyšností a komfortem, současně si však zachovává vysokou pevnost i při své velmi nízké hmotnosti.

Merrell - VIBRAM®

 Materiál podešve navržený pro zdolávání různorodého a nerovného terénu. Exklusivní Vibram směs je garancí maximální trakce jak za sucha, tak i za mokra.    MERRELL A HISTORIE VIBRAM® ...

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

ROCK PLATE

Deska ROCK PLATE pomáhá chránit před ostrými předměty. Díky tomu se skvěle hodí na technické, kamenité stezky. Deska se nachází přímo mezi podrážkou a mezipodešví. 

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 39 EU (6 UK / 8.5 US / 25,5 CM)
Super odpružené, dosť priestoru pre prsty, ľahké, ohybné. Sklamala podrážka Vibram, ktorá sa veľmi šmýka na mokrom povrchu.
MVDr.Iveta
25.2.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají DOPORUČENOU DÉLKU CHODIDLA pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla