Marimex

Marimex PREMIUM 305

Trampolína

(6713001449)

Kód: 6713001449

nehodnoceno 0x

6 990 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Marimex

Popis

Marimex PREMIUM 305

Trampolína Marimex PREMIUM 305 je skvělým doplňkem každé zahrady či tělocvičny. Děti skákání na trampolíně milují a při skákání si snadno zacvičí i dospělí. Dokonalou stabilitu zajišťují čtyři nohy ve tvaru písmene U. 

 

Trampolíny Marimex Premium nevynikají pouze novým designem a barevností, ale také větší stabilitou, pevností a bezpečností. Bezpečnost zajišťují zesílené ochranné kryty pružin a nová technologie T-spojů. Vnitřní ochrannou síť podpírá osm dynamicky prohnutých tyčí a napnutou ji drží zpevněná horní obruč. Skákací plocha je vyrobena z velmi odolného a neabrazivního materiálu s vysokou životností.


Na bezpečnostní prvky trampolín Marimex Premium je kladen velký důraz, proto jsou řazeny mezi nejbezpečnější a nejspolehlivější na českém trhu.

 

Materiál odrazové plochy patří k nejkvalitnějším na trhu. Plocha je vyrobena ze speciálního polypropylenu s ochranou proti UV záření, který zaručuje dlouhou životnost. Speciální neabrazivní (hladká) povrchová úprava zabrání odření kůže při dopadu.

 

Vnitřní ochrannou síť najdete přímo v balení, nemusíte si ji dokupovat zvlášť. Vnitřní ochranná síť je bezpečnější než vnější síť - brání přístupu skákajícího do části s pružinami. Vstupní prostor je zajištěn třemi přezkami a brání vypadnutí. Tyče jsou obaleny ochranným návlekem z měkčené pěny. Nohy trampolíny jsou samostatné a zvyšují stabilitu celé trampolíny. Spojení tyčí nohou trampolíny a sítě je jištěno speciálními sponami.  

  • součástí balení je žebřík
  • barevná odlišnost (oranžový kryt pružin, černé rukávy, černé nohy)
  • kryt pružin ze silnějšího, odolnějšího a lépe vypadajícího PVC
  • horní obruč ze silných trubek stejně jako rám
  • horní obruč trampolíny spojena se stojnami pomocí T-spojů - T-spoje přispívají ke stabilitě trampolíny a snazší montáži
  • aretační kolík na stojnách ochranné sítě, který brání vypadnutí tyčí
  • nový design - oblé tvary

Specifikace

Kód produktu 6713001449
Kód dodavatele 6713001449
Materiál Polypropylen
Průměr 305 cm
Průměr skákací plochy 260 cm
Výška skákací plochy 80 cm
Výška včetně sítě 260 cm
Počet nohou 4
Počet pružin 56
Počet tyčí 8
Ochranná síť ano
Žebřík ano
Rozměry balení 125 x 50 x 28 cm
Nosnost 150 kg

Hodnocení

0

0 Hodnocení