Lotto

Lotto ZHERO GRAVITY VII 200 FG

Pánské lisovky

(2134044957)

Kód: 2134044957

nehodnoceno 0x

Popis

Lotto ZHERO GRAVITY VII 200 FG

Pánské kopačky Lotto ZHERO GRAVITY VII 200 FG, které jsou určeny na tvrdou přírodní trávu, kde nabízejí perfektní záběr a stabilitu. Technologie Puntoflex - speciální technické zařízení, které umožňuje, aby se noha správně prohnula a přitom byla zachována vysoká návratnost podrážky do původní polohy.
  • Puntoflex - speciální technické zařízení, které umožňuje, aby se noha správně prohnula a přitom byla zachována vysoká návratnost podrážky do původní polohy
  • ReactiveArch - Nová forma konkávní podrážky, která noze upřednostňuje pohyb po přirozené deformační křivce přední příčné klenby nohy.

Specifikace

Kód produktu 2134044957
Kód dodavatele 2134044957
Svršek syntetika
Podešev FG - optimální záběr a zrychlení na pevném přírodním trávníku
Technologie podešve Puntoflex
Technologie PUNTOFLEX, REACTIVEARCH, STITCHED OUTSOLE
Kolekce Zhero Gravity

Použité technologie

PUNTOFLEX

Speciální technologie, která umožňuje, aby se noha správně prohnula a přitom byla zachována vysoká návratnost podrážky do původní polohy.

REACTIVEARCH

Nová forma konkávní podrážky, která noze umožňuje pohyb po přirozené deformační křivce přední příčné klenby nohy. Po dopadu následuje elastický návrat přední části chodidla (vyšší energie do odrazu).

STITCHED OUTSOLE

Za účelem zvýšení dlouhověkosti fotbalové obuvi jsou podešve šité ke svršku.

Kolekce

Zhero Gravity

Rychlost a přesnost. To jsou dvě základní vlastnosti kopaček z kolekce Lotto Zhero Gravity. Kopačky jsou vyrobeny téměř beze švů. Jako by byly vaše druhá kůže. Tím je zvýšen cit na míč. Součástí kolekce je i sportovní oblečení.

Hodnocení

0

0 Hodnocení