Lomer

Lomer BIO NATURALE LOW MTX

Pánská obuv

(153879)

Kód: 153879

nehodnoceno 0x

Popis

Lomer BIO NATURALE LOW MTX

Pánské boty Lomer BIO NATURALE LOW MTX jsou ideální na procházky, cestování a volný čas. Díky svršku z měkké kůže a elastickému šněrování až do špičky bota skvěle sedí a je nesmírně pohodlná. Mezipodešev je velmi lehká a pružná a podešev z pryže Vibram zajišťuje maximální trakci a stabilitu. Podšívka Mer-Tex je nepromokavá a prodyšná a obsázka ze 100% recyklovatelného PU chrání botu před odřením nebo okopáním. Pokud upřednostňujete tradiční způsob šněrování, určitě oceníte, že jsou k botám dodávány i nepružné tkaničky.
  • kvalitní zpracování
  • lepší stabilita díky podešvi Vibram
  • klasické šněrování až do špičky

Specifikace

Kód produktu 153879
Kód dodavatele 10003978
Svršek semišová kůže
Mezipodešev Nylon Antitorsion
Podešev Vibram, Micro
Membrána Mer-Tex
Voděodolnost ano
Technologie VIBRAM®, Mer-Tex
Barva Černá, Bílá, Modrá

Použité technologie

VIBRAM®

Materiál podešve navržený pro zdolávání různorodého a nerovného terénu. Exklusivní Vibram® směs je garancí maximální trakce jak za sucha, tak i za mokra. Protože přilnavost a záběr je klíčem k ...

Mer-Tex

Vysoce kvalitní membrána, která poskytuje všechny požadované voděodolné vlastnosti a zároveň umožňuje nohám přirozeně dýchat.

Hodnocení

5
0
4
1
3
1
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 48 EU (13 UK / 32 CM)
Daniel
25.1.2023
Velikost: 41 EU (7 UK / 7 US / 27 CM)
Tyto boty se špatně hodnotí... Boty určitě nejsou vhodné na normální procházku. Boty svou vysokou podrážkou pro mě byly takové vratké a tvrdé. Na druhou stranu svou tvrdou a vysokou podrážkou budou vhodné do terénu. Dále co mě nemile překvapilo je úzká šíře. U těchto
Luboš
7.10.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Lomer BIO NATURALE LOW MTX

Cena: 3 899 Kč