Lomer

Lomer BADIA II MTX

Pánská obuv

(153881)

Kód: 153881

nehodnoceno 0x

Popis

Lomer BADIA II MTX

Pánské boty Lomer BADIA II MTX jsou určeny pro pěší turistiku a snadno s nimi zdoláte jakoukoliv překážku. Mají podrážku Vibram Friction s integrovanou zónou pro lezení, která zaručí spolehlivou přilnavost na skále, na stezce i v terénu. Kombinace podrážky z pryže Vibram, PU materiálu pod patou a materiálu Micro zaručuje maximální tlumení nárazů a zároveň snižuje hmotnost boty. Díky odolnému semišovému svršku a střední tuhosti nabízí boty dokonalou rovnováhu mezi pohodlím a stabilitou. Uvnitř najdeme nepromokavou a prodyšnou membránu Mer-Tex, která je voděodolná a postará se o to, abyste neměli mokré nohy ani ve špatném a deštivém počasí.
  • kvalitní zpracování
  • lepší stabilita díky podešvi Vibram
  • klasické šněrování až do špičky

Specifikace

Kód produktu 153881
Kód dodavatele 10012830
Svršek semiš, nylon
Mezipodešev Nylon Antitorsion
Podešev Vibram Friction, Micro s PU
Membrána Mer-Tex
Voděodolnost ano
Technologie VIBRAM®, Mer-Tex
Barva Tmavě modrá, Žlutá, Černá, Modrá

Použité technologie

VIBRAM®

Materiál podešve navržený pro zdolávání různorodého a nerovného terénu. Exklusivní Vibram® směs je garancí maximální trakce jak za sucha, tak i za mokra. Protože přilnavost a záběr je klíčem k ...

Mer-Tex

Vysoce kvalitní membrána, která poskytuje všechny požadované voděodolné vlastnosti a zároveň umožňuje nohám přirozeně dýchat.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Igor
17.11.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Lomer BADIA II MTX

Cena: 4 699 Kč