Loap

Loap URIELLA

Dámská softshellová bunda

(134445)

Kód: 134445

nehodnoceno 0x

Popis

Loap URIELLA

Dlouhá funkční dámská bunda Loap URIELLA s fleecem a bez membrány je z technického svrchního materiálu TECNOSOFT (92 % polyester, 8 % elastan) – pružného a lehkého funkčního materiálu s přiměřenou odolností a tepelnou izolací v nepříznivých klimatických a povětrnostních podmínkách. Celý přední a zadní díl i kapuce jsou zateplené fleecem, který je součástí odolného materiálu STORMEX Ultrasonic (100 % polyester, fleece). Funkční hybridní bunda s 3D zvrásňujícím efektem je ušitá v klasickém střihu s raglánovými rukávy. Pevná kapuce a rukávy mají elastický lem, spodní okraj je bez stahování. Hlavní kostěný zip má oboustranné jezdce a krytí brady, které chrání před chladem i poraněním kůže. Na bocích najdete dvě kapsy na zip. Tato technická bunda, která dobře sedí na těle, je ideální na hory, cestování i volnočasové aktivity od podzimu do jara. Doporučujeme ji kombinovat s funkčními kalhotami, případně termoprádlem. Perte na 30 °C bez aviváže.

  • pružný materiál
  • oboustranné zipy
  • střih Regular
  • pevná kapuce
  • kapsy na zip
  • modelka je vysoká 174 cm a má na sobě velikost S

Specifikace

Kód produktu 134445
Kód dodavatele 134445
Materiál 92 % polyester, 8 % elastan (Tecnosoft)
Kapsa vnější 2 přední na zip
Kapuce pevná
Technologie TECNOSOFT

Použité technologie

TECNOSOFT

TECNOSOFT je lesklý materiál upravený promyšlenou technologií plátnové vazby s přibližně stejným počtem přízí v obou směrech do podoby připomínající hedvábí, jedné z nejluxusnějších látek na světě. ...

Hodnocení

5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

4 Hodnocení

Velikost: M
Bundu jsem vracela. Podle popisu jsem čekala bundu vhodnou na jaro/podzim, ale materiál byl velmi tenký, spíš jako mikina než bunda.
Monika
8.10.2022
Velikost: L
Anna
27.9.2022
Velikost: M
Anonym
31.3.2022
Velikost: L
Dobrý.
Tomáš
27.3.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.