Lezyne

Lezyne SMART ENERGY CADDY XL

Brašna na kolo

(108022)

Kód: 108022

nehodnoceno 0x

Popis

Lezyne SMART ENERGY CADDY XL

Lezyne SMART ENERGY CADDY XL je inovativní brašna na horní trubku jízdního kola s držákem chytrého telefonu kompatibilním s dotykovou obrazovkou a přídavným úložným prostorem o objemu 0,5 litru. Držák telefonu je vodotěsný s extra zesílením pro větší ochranu chytrého telefonu. Má odnímatelné popruhy, které odhalují jeho integrované nýty, díky čemuž je kompatibilní s montážními otvory na horní trubku (pouze kompatibilní kolo, šrouby nejsou součástí balení). Vyrobeno z odolných materiálů a pěnového základu EVA a snadno přístupného zipu, je Smart Energy Caddy XL dokonalým organizérem pro dobrodružné cyklisty, štěrkové závodníky a další.

  • cyklo brašna na chytrý telefon
  • voděodolná
  • s extra zesílením pro větší ochranu
  • odnímatelné popruhy

Specifikace

Kód produktu 108022
Kód dodavatele 108022
Šířka 10 cm
Délka 19 cm
Výška 7 cm
Objem 500 ml
Hmotnost 98 g

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: UNI
Tradičně u této značky kvalitní pracování, dobrý dizajn. Jediná věc, kterou bych doporučil vyřešit, je krytí kovových lemů otvorů na přišroubování rámu, které v případě jejich nevyužití, ale připevnění pásky, může poškodit lak rámu kola...
Radan
14.7.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.