Levi's®

Levi's® X STAR WARS GRAPHIC PULLOVER HOODIE

Pánská mikina

(1132159208)

Kód: 1132159208

nehodnoceno 0x

Popis

Levi's® X STAR WARS GRAPHIC PULLOVER HOODIE

Inspirovaná galaxií, vyrobená z teplého a příjemného fleecového materiálu? To je pánská mikina Levi's X STAR WARS GRAPHIC PULLOVER HOODIE, která se inspirovala ságou Hvězdných válek a nyní ti představuje tuto famózní mikinu, která setře zrak každému, kdo ji na tobě uvidí. Vesmírný potisk po celé ploše mikiny je moderní a klasické logo na hrudníku odkazuje na oblíbenou značku Levi's, kterou si zamiluješ. Ukaž svůj vesmírný styl se značkou Levi's a oblíbenou ságou Star Wars.

  • nastavitelná kapuce
  • pohodlný střih
  • elastické manžety a spodní lem
  • příjemný materiál
  • logo značky na hrudníku
  • potisk galaxie po celé ploše

Specifikace

Kód produktu 1132159208
Kód dodavatele 1132159208
Materiál 85 % bavlna, 15 % polyester
Kapuce pevná
Kapsa vnější 1 přední klokaní
Kolekce The Levi's X Star Wars

Kolekce

The Levi's X Star Wars

Jestli patříš mezi fanoušky Star Wars, pak tě naprosto dostane tahle streetová kolekce inspirovaná právě vesmírným příběhem. Ve spojení se značkou Levi's tak vznikly trendy kousky, které budou zdobit nejen tvůj šatník, ale i tebe, a to od hlavy až k patě. Vyzkoušej minimalistická trička s postavičkami, mikiny se vzorem vesmírné galaxie, hřejivé čepice nebo pohodlné kalhoty, a ponoř se do příběhu legendárních Hvězdných válek.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: L
Ivana
13.1.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.