LAMAX

LAMAX X9.2

Akční kamera

(158366)

Kód: 158366

nehodnoceno 0x

Popis

LAMAX X9.2

S akční kamerou LAMAX X 9.2 můžete prožít každou vteřinu ze svých tripů a jedinečných zážitků ještě jednou a to v rozlišení až 4K při frekvenci 60 fps. Jistě si oblíbíte časosběrné záběry ve skvělém rozlišení, které kamera zaznamená bez nutnosti dalších úprav. Sériové fotografie výborně zachytí bleskové pohyby jako sled za sebou jdoucích momentek. Díky možnosti zpomaleného záběru si znovu vychutnáte každý detail.

 

Kamera je vybavena stabilizací obrazu MAXsmooth, která vyhladí i hodně rozklepaný obraz. Veškeré záběry i fotky si pak můžete pustit na dotykovém 2" displeji.

 

Díky nárazuvzdornému a voděodolnému pouzdru ji můžete využít snad na všechny vaše aktivity a stane se tak vaším oblíbeným parťákem.

  • rozlišení videa: 4K (3840x2160 - 60fps), 1080p (1920x1080 - 120fps)
  • rozlišení fotografie až 16 Mpx
  • externí mikrofon a dálkové ovládání
  • kreativní režimy: slowmotion, zrychlené video, prodloužená expozice, timelapse
  • Aktualizace softwaru nejsou ze strany Sportisima zajišťovány!

Specifikace

Kód produktu 158366
Kód dodavatele 158366
Displej zadní - dotykový LCD 2", přední - LCD 1,3"
Baterie 1050 mAh
Výdrž baterie 120 min (při 1080p videu)
Konektivita WIFI, micro USB, micro HDMI
Kompatibilita micro SD až 128GB
Funkce stabilizace MAXsmooth, Wi-Fi, sekvenční fotografie, časosběrné video, zpomalené video, korekce rybího oka, cyklické nahrávání, manuální nastavení expozice, dlouhá expozice, samospoušť, nastavení frekvence sítě, spořič obrazovky, redukce šumu, otoční obrazu, datum a čas ve videu, automatické vypnutí, režim potápění
Obsah balení akční kamera LAMAX W10.1; vodotěsné pouzdro - pro použití až do 40m; dálkové ovládání; externí mikrofon; rám pro použití bez vodotěsného pouzdra; náhradní klip pro vodotěsné pouzdro; baterie; samolepící držák 2× – pro uchycení na hladký povrch (helma, kapota); Fast plug-in – pro rychlé nacvaknutí do držáku; J-mount – pro rychle nacvaknutí s vyvýšením; držák na tyčku – pro upevnění například na řídítka;3-axis connector – pro upevnění libovolným směrem; 3M nálepky 2× – pro opětovné nalepení samolepícího držáku; adaptér na stativ – pro připojení kamery v pouzdru na stativ; stativová redukce – pro připojení kamery bez pouzdra na příslušenství; Micro USB kabel – pro nabíjení kamery; utěrka z mikrovlákna – pro čištění displejů a čočky; ochranný sáček; návod a bezpečnostní instrukce
Šířka 6 cm
Výška 4.4 cm
Hloubka 3.3 cm
Hmotnost 65 g

Hodnocení

0

0 Hodnocení