Klimatex

Klimatex RANAJA

Dámské funkční triko

(1802000134)

Kód: 1802000134

nehodnoceno 0x

Popis

Klimatex RANAJA

Dámské funkční triko Klimatex RANAJA s krátkým rukávem je vhodné pro celoroční použití. Materiál pomáhá rychle odvádět pot, je rychleschnoucí a prodyšný. Je příjemný na omak a nedráždí kůži. Vyniká technologií LYCRA®, která zajišťuje lepší tvarovou stabilitu výrobku a umožňuje větší volnost pohybu. Na velké části rukávů a za krkem je síťovaný materiál, který pomáhá rychle ventilovat kůži při zvýšené námaze. Tato síťovina je vyrobená z materiálu THERMOCOOL®, který díky unikátní směsi dutých vláken a vláken s kanálkovým povrchem poskytuje perfektní mikroklima.

  • vyrobeno v České republice
  • kombinace materiálů pro maximální funkčnost
  • vsadky v rukávech a na zádech ze síťoviny THERMOCOOL®
  • rychleschnoucí materiál
  • příjemný omak podobný přírodním vláknům
  • ploché švy

Specifikace

Kód produktu 1802000134
Kód dodavatele 1802000134
Materiál 95 % polyester, 5 % elastan
Technologie LYCRA®, THERMOCOOL®

Použité technologie

LYCRA®

Patentované elastické vlákno společnosti Invista, které se používá jako příměs k jiným materiálům. Je velmi pružné a má vysokou tvarovou paměť.

THERMOCOOL®

Je patentovaná příze společnosti Advansa. Jde o unikátní směs dutých vláken opletených vlákny s kanálkovým povrchem. Toto vlákno je vyvinuto za účelem optimalizace schopnosti přirozené termoregulace ...

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
1

2 Hodnocení

Velikost: M
Anonym
20.5.2022
Velikost: XS
Anonym
4.1.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.