KLARFIT

KLARFIT PACEMAKER X3

Běžecký pás

(106424)

Kód: 106424

nehodnoceno 0x

Popis

KLARFIT PACEMAKER X3

Zařízení Klarfit PACEMAKER X3 dovede pokročilé atlety ke skvělým běžeckým tréninkovým výsledkům. S různými tréninkovými programy, manuálním režimem, integrovaným měřičem pulzu a variabilním úhlem stoupání jsou osobní tréninkové úspěchy na dosah. S 12 různými programy si můžete sestavit cíleně orientovaný trénink – je jedno, zda je Vaším cílem zlepšení kondice, zhubnutí nebo zlepšení vytrvalosti. Na přehledné ovládací části se dají rychle nastavit nejen všechny funkce, ale také odložit lahve a dózy i MP3 přehrávač, mobil a šperky. Přehledný LCD displej s modrým podsvícením Vás zásobuje při každém cvičení důležitými tréninkovými informacemi, jako jsou například vzdálenost, spotřeba kalorií a čas.

  • 12 různých programů
  • manuální nastavení pro individuální trénink
  • prostorově úsporná sklápěcí konstrukce se zvedacím mechanismem s hydraulickým válcem a pozemními kolečky pro snadné umístění
  • tlačítka rychlé volby pro nastavení rychlosti: 3, 5 a 7 km/h
  • přehledný LCD displej s modrým podsvícením
  • magnetická pojistka

Specifikace

Kód produktu 106424
Kód dodavatele 106424
Funkce rychlost, čas, vzdálenost, puls, kalorie
Měření pulsu snímač tepové frekvence na rukojetích
Výkon motoru 1,5 HP
Rychlost 0,8-12 km/h
Sklon pásu 3,5 a 7 %
Hmotnost 28 kg
Šířka 65 cm
Délka 150 cm
Výška 130 cm
Nosnost 120 kg

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

snadné složení, dobře se na něm jde i běží, motor trošku hlučnější, ale my už si po pár dnech zvykli. Potřebovala bych přikoupit držák na velkou láhev - hlubší a plné dno. Ale doplňky jsem nenašla, tak asi dokoupit nelze.
Anonym
12.1.2021
Testováno zatím týden, ale za ty peníze dobrá kvalita. Stroj není tolik hlučný, neklepe se tolik při chůzi ani při běhu. Dá se složit na placato a dát pod postel, takže je vhodný i do bytu kde není až tolik místa. Složila jsem si ho sama a jsem opravdu moc spokojená. Za mě - d
Tereza
20.12.2020
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.