Joma

Joma TK.SIERRA MEN 2201

Pánská běžecká obuv

(138702)

Kód: 138702

nehodnoceno 0x

Popis

Joma TK.SIERRA MEN 2201

Ideální pánská běžecká bota Joma TK.SIERRA MEN 2201 pro trénink a závody v trailovém terénu. Svršek je vyroben z prodyšného a odolného meshového materiálu a se systémem FLEXSHIELD pro lepší ochranu chodidla. Skvěle padnoucí střih, který zajišťuje 100% elastický jazyk a nylonová podšívka s elastanem. Stélka je vyrobena z předtvarované EVA pěny přizpůsobené tvaru nohy. Mezipodešev je vyrobena systémem Full Dual Pulsor - skládá se z dvojitého phylonu v různých hustotách, který optimalizuje odpružení. Obsahuje kus phylonu s vyšší hustotou, který poskytuje vyšší stabilitu. Podešev je vyrobena z odolné gumy DURABILITY, která zajišťuje přilnavost ve všech situacích.

 

  • střední míra odpružení
  • univerzální tréninková bota na středí a delší vzdálenosti
  • systém FLEXSHIELD pro lepší ochranu chodidla
  • systém Full Dual Pulsor - optimalizuje odpružení a stabilitu

Specifikace

Kód produktu 138702
Kód dodavatele 138702
Svršek nylon, FLEXSHIELD
Mezipodešev Full Dual Pulsor
Podešev guma, Durability
Drop 8 mm
Povrch terénní
Voděodolnost ne
Hmotnost 315 g
Technologie Durability, Reactive Ball

Použité technologie

Durability

Technologie zajišťující vyšší odolnost materiálu díky vysoce odolné pryži, která zpomaluje opotřebení způsobené otěrem, čímž prodlužuje životnost.

Reactive Ball

Jedná se o materiál, který se snadno roztahuje, což mu dává obrovskou schopnost absorbovat dopad na stopu a zároveň rychle obnovuje svůj tvar a zvyšuje výkon.

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 43 EU (28,4 CM)
Pavel
23.5.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.