Joma

Joma SPIKES

Běžecké tretry

(138688)

Kód: 138688

nehodnoceno 0x

Popis

Joma SPIKES

Závodní tretry Joma SPIKES jsou určeny pro přespolní běh a pro vzdálenosti 5000 a 10 000 metrů na dráze. Vyznačují se skvělým střihem a lehkostí. Struktura této boty je vyrobena z bezešvého svařovaného TPU, aby se zabránilo tření a podpořila se lehkost. Obsahuje systém VTS pro odvod potu a udržuje konstantní teplotu chodidla. Střih je velmi tenký, jazyk je navržen z mikrovláken s perforací pro zvýšení prodyšnosti. Pata je vyztužena systémem FIX COUNTER, který se skládá z vnější části z mikrovlákna pro větší pevnost a vnitřní podpory z PVC a pěny. Tento systém poskytuje větší ochranu a pohodlí díky ergonomičtějším tvarům. Podešev Skyfit je vyrobena předlisovanou technologií EVA+, která přispívá k lepšímu odpružení a pohlcování dopadu došlapu, čímž obnovuje tvar s větší lehkostí při přechodu došlapů. Phylonová mezipodešev v celé podrážce poskytuje odpružení a stabilitu. Podešev je vyrobena z lehké pryže s oděrem DIN-70 s přední TPU vložkou pro nastavení 6-ti kovových hřebíků, které poskytují větší přilnavost.

  • lehké
  • úzký střih
  • bezešvý svršek s perforací
  • mezipodešev v celé podrážce poskytující odpružení a stabilitu
  • podešev s 6ti kovovými hřeby
  • hřeby: 3 mm - 6 mm

Specifikace

Kód produktu 138688
Kód dodavatele 6729 SPIKES
Svršek syntetika, textilie
Mezipodešev phylon
Podešev Skyfit, EVA+
Povrch dráha, přespolní běh
Hmotnost 176 g
Technologie EVA
Barva Žlutá, Černá, Bílá

Použité technologie

EVA

Materiál s pórovitou strukturou vyznačující se velmi nízkou hmotností a vynikajícími tlumícími vlastnostmi. EVA = Ethyl Vinyl Acetate. Jedná se o velmi pružný a odolný materiál. Zároveň můžeme tuto ...

Hodnocení

5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 43 EU (28,4 CM)
Jiří
20.5.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.