Joma

Joma TK.RASE 2222

Pánská běžecká obuv

(138700)

Kód: 138700

nehodnoceno 0x

Popis

Joma TK.RASE 2222

Pánské trailové boty Joma TK.RASE 2222 vyvinuté pro trénink a závody na nerovném terénu, kde běžec potřebuje extra odpružení. Svršek je vyroben z prodyšného a odolného nylonu. Obsahuje výztužné vložky TPU ve střední části, které konfigurují systém FLEXSHIELD, který poskytuje noze ochranu a pohodlí. Zahrnuje také systém JOMA SPORTTECH pro pohodlné nošení a zadní výztuhu EXO COUNTER.

 

  • stélka je vyrobena z předtvarované EVA pěny, která se přizpůsobí tvaru nohy
  • mezipodešev je vyrobena s dvojitým odpružením systému FULL DUAL PULSOR, obsahuje REACTIVE BALL - termoplastický materiál, který absorbuje nárazy běhounu a podporuje výstup díky tomu, že rychle obnoví svůj tvar, a další kus phylonu s vyšší hustotou, který poskytuje stabilitu a zabraňuje deformacím na vstupu chodidla
  • podešev je vyrobena z gumy DURABILITY s vysokou odolností proti oděru, kombinujte různé hřeby, abyste získali maximální přilnavost na všech terénech

Specifikace

Kód produktu 138700
Kód dodavatele TKRASS2222
Svršek nylon, FLEXSHIELD
Mezipodešev Full Dual Pulsor, Reactive Ball
Podešev guma, Durability
Drop 8 mm
Povrch terénní
Voděodolnost ne
Hmotnost 344 g
Technologie Durability, Reactive Ball
Barva Tmavě šedá, Černá, Oranžová

Použité technologie

Durability

Technologie zajišťující vyšší odolnost materiálu díky vysoce odolné pryži, která zpomaluje opotřebení způsobené otěrem, čímž prodlužuje životnost.

Reactive Ball

Jedná se o materiál, který se snadno roztahuje, což mu dává obrovskou schopnost absorbovat dopad na stopu a zároveň rychle obnovuje svůj tvar a zvyšuje výkon.

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 42 EU (27,7 CM)
Pohodlné, odolné, skvěle tlumí.
Anonym
10.7.2023
Velikost: 42 EU (27,7 CM)
Bohumila
15.6.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Joma TK.RASE 2222

Cena: 1 299 Kč