INOV-8

INOV-8 PARKCLAW 260 KNIT W

Dámská běžecká obuv

(126526)

Kód: 126526

nehodnoceno 0x

Popis

INOV-8 PARKCLAW 260 KNIT W

Chcete nechat silnici za zády a vyzkoušet si, jak chutná trailové dobrodružství? Máme pro vás botu Inov-8 PARKCLAW 260 KNIT W, která vás doprovodí při prvních krocích mimo zpevněné cesty. Komfort, pohodlí a tlumení je přesně takové, jaké znáte ze silniční boty. Dobrý grip poskytne univerzálně laděná trailová podešev, která je vyvíjena pro pohyb v příměstských parcích, lesních pěšinách a městské džungle vůbec. Stabilitu a odolnost dodává zpevněný svršek z vysoce odolné pleteniny vybavené gumovým okopem. Tlumící vrstva má v patě 20 milimetrů a stojí na geometrii s 8 milimetrovým dropem. Díky těmto parametrům se můžete spolehnout na dostatečně vysoký komfort i pro dlouhé objemové tréninky po kombinovaném povrchu a zároveň nebudete ztrácet cit pro terén, který je naprosto zásadní pro bezpečný běh v trailu. Novinkou verze PARKCLAW 260 je pletený svršek z odolného a velmi příjemného materiálu a ve špičce výrazně vyztužen gumovým okopem s přetaženou špičkou podešve. Šířka modelu PARKCLAW je nejvyšší možná. Na stupnici 1-5 se řadí do nejširší kategorie 5 (dříve označované jako Standard fit) a je tak v oblasti příčné klenby a prstů mnohem prostornější, než většina ostatních běžeckých bot na trhu.

  • univerzální model kombinující to nejlepší ze světa silničních a trailových bot
  • jemný vzorek na rozdíl od některých ryzích trailovek neztrácí kontakt na asfaltu a na tvrdém povrchu má i velmi dobrou životnost
  • agresivnější tvar špuntů
  • ideální na běh po silnici i v terénu - 60 % silnice/ 40 % trail

Specifikace

Kód produktu 126526
Kód dodavatele 126526
Svršek syntetika, síťovina
Mezipodešev kombinace tlumicích materiálů
Podešev guma
Drop 8 mm
Výška mezipodešve 20 mm pata/ 12 mm špička
Povrch terénní
Voděodolnost ne

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Velikost: 41.5 EU (10 US / 26,5 CM)
Michal
3.12.2022
Velikost: 40 EU (9 US / 25,5 CM)
Renata
26.8.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat velikost

Výběr správné velikosti je klíčový při nákupu obuvi. Pokud kliknete na velikost, v řádku nad ní se Vám zobrazí přepočet na ostatní velikosti. Není-li přepočet k dispozici, doporučujeme vybírat dle EU velikosti, kterou běžně nosíte. Velikosti se u jednotlivých výrobců mohou lišit. Bohužel neexistuje jednotná velikostní tabulka. Pokud jsou přepočty uvedeny, je možné se řídit i rozměry v CM (MP, JPN), které u této značky udávají ORIENTAČNÍ DÉLKU STÉLKY pro danou velikost. Nicméně tento údaj se může lišit model od modelu. Berte v potaz, že samotná stélka může být potom oproti chodidlu delší cca o 0,5 - 1,5 cm v závislosti na daném modelu.

 

Návod na změření chodidla