Head

Head SUPER JOY SW SLR JOY PRO + JOY 11 GW

Dámské sjezdové lyže

(102800)

Kód: 102800

nehodnoceno 0x

Popis

Head SUPER JOY SW SLR JOY PRO + JOY 11 GW

Dámská sportovně univerzální lyže Head SUPER JOY SW SLR JOY PRO + JOY 11 GW, která je úspěšná již třetí sezónu. U tohoto modelu jsou však použity nové technologie, lehčí deska a nový design, ale jinak je to stále prověřená SUPER JOY. Má raději spíše upravené tratě, kratší a střední oblouk a rekreačněsportovní pojetí lyžování. Díky konstrukci LYT Tech a sendvičově skládanému dřevěnému jádru KARUBA vám ušetří energii, ale na zmrzlém podkladu nezklame a v měkčím vás rozmazlí.

  • lehká konstrukce
  • hodnota vypínací síly vázání - 11 DIN

Specifikace

Kód produktu 102800
Kód dodavatele 102800
Terén upravená sjezdovka
Schopnosti lyžaře pokročilý
Rychlost střední
Konstrukce LYT Tech Construction
Jádro dřevěné
Vykrojení 163 cm (129-75-108 mm)
Rádius (délka) 12,2 m (163 cm)
Vázání Joy 11 GW SLR
Deska pod vázání Joy SLR Pro Base
Doporučená délka 5-15 cm pod výšku postavy
Technologie Womens Camber
Technologie ERA 3.0, GRAPHENE, LYT TECH CONSTRUCTION V-SHAPE, KARUBA

Použité technologie

ERA 3.0

ROCKER. DOBŘE UDĚLÁNO. Představte si lyže, které odvádějí dobrou službu všem, kdekoli: jeden za všechny. Vše v jednom. HEAD ERA 3.0 není vaší jednorozměrnou technologií typu "Máte problém? My ho ...

GRAPHENE

GRAPHENE je nejtenčí a nejlehčí prvek, jaký kdy lidstvo objevilo. GRAPHENE je také nejsilnějším materiálem na planetě, silnějším než diamant a 300krát silnějším než ocel, vše v tloušťce jednoho ...

LYT TECH CONSTRUCTION V-SHAPE

Technologie LYT Tech Construction V-Shape vám poskytne snadné ovládání a lepší řízení lyže. Tato velmi lehká, silná konstrukce zajistí skvělou přilnavost na sněhu, větší stabilitu a tlumení vibrací.

KARUBA

Díky použití velmi lehkého dřevěného jádra Karuba získáte perfektní rovnováhu mezi hustotou, trvanlivostí a hmotností lyže.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Délka: 148 CM
Milan
2.3.2022
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.