Head

Head SPEED MP

Tenisová raketa

(122919)

Kód: 122919

nehodnoceno 0x

Popis

Head SPEED MP

Tenisová raketa Head SPEED MP přináší vlastnosti řady Speed v jednodušeji ovladatelné verzi pro široké spektrum hráčů. Je dodávána s konstrukcí Auxetic pro opravdu neuvěřitelný pocit při hře. Speed MP je k dispozici v novém designu s asymetrickou kombinací černé a bílé barvy. Řadu Speed podporuje Novak Djokovič.

  • novinka pro jaro 2022
  • jednoduše ovladatelná
  • vhodná pro široké spektrum hráčů

Specifikace

Kód produktu 122919
Kód dodavatele 122919
Materiál celografit
Vyvážení 32 cm
Výplet Lynx 1.25
Vzor výpletu 16 x 19
Profil rámu 23 mm
Kolekce jaro/léto 2022
Délka 68.5 cm
Hmotnost 300 g
Velikost hlavy 645 cm2
Technologie AUXETIC
Kolekce Head Speed

Použité technologie

AUXETIC

Nová technologie konstrukce rakety AUXETIC zlepšuje vnímání zásahu rakety. Aktivně reaguje na každý zásah, zajištuje super přesné vrácení míče a pevné a stabilní vnímání zásahu i při lehce ...

Kolekce

Head Speed

Vítězství znamená být o zlomek sekundy rychlejší. Tyto nejprodávanější rakety, vyrobené pro rychlost a rychlý švih, byly vylepšeny novou konstrukcí Auxetic pro senzační pocit. Refresh zahrnuje i nový design.

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: G4
Koupil jsem už třetí raketu, takže musí být vynikající. Po vypletení výpletem LXN Element na 23x22 kg se s ní hraje dobře. Údery jsou velmi rychlé a přesné. Doporučuji, mám vyskoušeno 3. měsíce hraní
Martin
29.3.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Jak vybrat tenisovou raketu

  • Vyvážení rakety - parametr, který se významně podílí na určení vlastností rakety. Vyvážení do hlavy pomůže zesílit úder, vyvážení do ruky poskytuje maximální kontrolu nad raketou a super obratnost. Od každého trochu nabízí vyvážení na střed.
  • Velikost hlavy - začátečníci potřebují raketu s větší hlavou, čímž získají vyšší pravděpodobnost, že míček trefí správně. Pokud již zvládáte techniku, koukněte po raketě s hlavou menší.
  • Hmotnost - váha rakety ovlivňuje míru obratnosti a také tvrdost úderu. Pro začátečníky jsou vhodné rakety lehčí, které budou snadněji ovládat. Pokročilí hráči zvládnou i ty těžší, se kterými bude jejich úder razantnější.
  • Rám rakety - širší rám zvyšuje sílu úderu rakety a jeho tuhost má vliv na cit pro hru. Čím flexibilnější je, tím lepší herní cit máte. 
  • Výplet - výpletem rakety se zabývají především pokročilí hráči, kteří již přesně vědí, co pro svou hru potřebují. Důležitá je jeho hustota a napětí.
  • Délka rakety - standardně se délka raket pohybuje od 680 do 690 mm. Delší rakety dosahují až 715 mm. Ideální délku dětské tenisové rakety určuje výška dítěte.
  • Šířka gripu - pro pevný úchop s citem je třeba vybrat správně širokou rukojeť rakety. Při tom je třeba počítat také s tím, jestli budete chtít používat horní omotávku.

 

Více informací zde