Head

Head SHAPE E-V8 + PR 11 GW BR.85

Sjezdové lyže

(147525)

Kód: 147525

nehodnoceno 0x

Popis

Head SHAPE E-V8 + PR 11 GW BR.85

Sjezdové lyže Head SHAPE E-V8 + PR 11 GW BR.85 nabízí dřevěné jádro a karbonovou konstrukci, které jsou vylepšeny technologií EMC společnosti HEAD, která pohlcuje negativní vibrace. Technologie HEAD ERA 3.0 kombinuje snadné zahájení oblouku z rockové špičky s plným kontaktem s hranou pro výkon na tvrdém sněhu. Hbitý 75mm střed lyže a materiály LYT Tech mají za následek menší únavu při celodenním pobytu na sjezdovce.

  • hodnota vypínací síly vázání - 11 DIN

Specifikace

Kód produktu 147525
Kód dodavatele 147525
Terén upravená i neupravená sjezdovka
Konstrukce Carbon Sandwich CAP Construction
Jádro KARUBA Light Weight Wood Core
Vykrojení 130 - 75 - 112 mm
Rádius (délka) 13,2 m (170 cm)
Vázání PR 11 GW
Deska pod vázání All Mountain PR Base
Doporučená délka 10 - 15 cm pod výšku postavy (20 cm začátečník)
GripWalk ano
Technologie ERA 3.0, LYT TECH CONSTRUCTION V-SHAPE, KARUBA, STRUCTURED UHM C BASE, ALLRIDE ROCKER, GRAPHENE-KOROYD-CARBON SANDWICH CAP CONSTRUCTION, EMC

Použité technologie

ERA 3.0

ROCKER. DOBŘE UDĚLÁNO. Představte si lyže, které odvádějí dobrou službu všem, kdekoli: jeden za všechny. Vše v jednom. HEAD ERA 3.0 není vaší jednorozměrnou technologií typu "Máte problém? My ho ...

LYT TECH CONSTRUCTION V-SHAPE

Technologie LYT Tech Construction V-Shape vám poskytne snadné ovládání a lepší řízení lyže. Tato velmi lehká, silná konstrukce zajistí skvělou přilnavost na sněhu, větší stabilitu a tlumení vibrací.

KARUBA

Díky použití velmi lehkého dřevěného jádra Karuba získáte perfektní rovnováhu mezi hustotou, trvanlivostí a hmotností lyže.

STRUCTURED UHM C BASE

Strukturovaná skluznice UHM C Base se hodí pro všechny podmínky. Je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který se používá také u mistrovských závodních lyží.

ALLRIDE ROCKER

Allride Rocker si skvěle poradí jak s prašanem, tak s neproniknutelným sněhem. Lyže používá rychlé stoupání na špičce a běžný camber na celém zbytku lyže. (20 % rocker, 80 % camber)

GRAPHENE-KOROYD-CARBON SANDWICH CAP CONSTRUCTION

Sendvičová konstrukce Graphene-KOROYD-Carbon byla vyvinuta s nejnáročnějším materiálem. I přesto, že je tento materiál velmi lehký, neohrožuje výkon. Jedná se o skvělou konstrukci pro vysoce výkonné ...

EMC

Obvod EMC je unikátní, inovační, elektronický systém zabudovaný v lyži, díky kterému dochází k tlumení vibrací. Méně vibrací znamená větší stabilitu a lepší přilnutí. EMC je vybaven keramickými ...

Hodnocení

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Hodnocení

Délka: 177 CM
Adrian
3.11.2023
Délka: 170 CM
Alexandru
15.2.2023
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.