Head

Head EXTREME MP L

Tenisová raketa

(157662)

Kód: 157662

nehodnoceno 0x

Popis

Head EXTREME MP L

S raketou Head EXTREME MP L protihráče vyvedete z míry díky extrémní rotaci. Raketa je určena pro mladé výkonnostní hráče, kteří chtějí využít rotace a síly, a používá ji také Matteo Berrettini. Nyní disponuje inovativní technologií Auxetic pro dokonalé procítění úderu. Raketa EXTREME MP L se chlubí krčkem k dosažení extra rotace, ale také jedinečnými rotačními průchodkami, které umožňují lepší pohyb strun a účinný trampolínový efekt při kontaktu s míčkem. Neskutečný výkon se snoubí s neotřelým, odvážným designem.

  • inovativní technologie Auxetic umožňuje vynikající procítění úderu
  • extrémní rotace pro mladé výkonnostní hráče
  • odvážný design

Specifikace

Kód produktu 157662
Kód dodavatele 235322
Materiál celografit
Vyvážení 325 mm
Výplet bez výpletu
Vzor výpletu 16 x 19
Profil rámu 23/26/21 mm
Kolekce jaro/léto 2022
Velikost gripu 3, 4
Délka 68.5 cm
Hmotnost 285 g
Velikost hlavy 645.03 cm2
Kolekce Head Extreme
Barva Světle zelená, Zelená, Černá

Kolekce

Head Extreme

Přemožte svého soupeře pomocí našeho dosud nejtvrdšího spinového stroje, zcela nové série Extreme. Vyznačuje se lepším citem, lepší stabilitou a optimální rotací a silou. Prozkoumejte novou řadu!

 

Hodnocení

0

0 Hodnocení

Jak vybrat tenisovou raketu

  • Vyvážení rakety - parametr, který se významně podílí na určení vlastností rakety. Vyvážení do hlavy pomůže zesílit úder, vyvážení do ruky poskytuje maximální kontrolu nad raketou a super obratnost. Od každého trochu nabízí vyvážení na střed.
  • Velikost hlavy - začátečníci potřebují raketu s větší hlavou, čímž získají vyšší pravděpodobnost, že míček trefí správně. Pokud již zvládáte techniku, koukněte po raketě s hlavou menší.
  • Hmotnost - váha rakety ovlivňuje míru obratnosti a také tvrdost úderu. Pro začátečníky jsou vhodné rakety lehčí, které budou snadněji ovládat. Pokročilí hráči zvládnou i ty těžší, se kterými bude jejich úder razantnější.
  • Rám rakety - širší rám zvyšuje sílu úderu rakety a jeho tuhost má vliv na cit pro hru. Čím flexibilnější je, tím lepší herní cit máte. 
  • Výplet - výpletem rakety se zabývají především pokročilí hráči, kteří již přesně vědí, co pro svou hru potřebují. Důležitá je jeho hustota a napětí.
  • Délka rakety - standardně se délka raket pohybuje od 680 do 690 mm. Delší rakety dosahují až 715 mm. Ideální délku dětské tenisové rakety určuje výška dítěte.
  • Šířka gripu - pro pevný úchop s citem je třeba vybrat správně širokou rukojeť rakety. Při tom je třeba počítat také s tím, jestli budete chtít používat horní omotávku.

 

Více informací zde