Garmin

Garmin INSTINCT TACTICAL COYOTE TAN OPTIC

Multisportovní hodinky

(7444000221)

Kód: 7444000221

nehodnoceno 0x

Popis

Garmin INSTINCT TACTICAL COYOTE TAN OPTIC

Garmin Instinct INSTINCT OPTIC jsou robustní chytré GPS hodinky pro outdoorové nadšence i sportovce. Nabízí kontrastní černobílý displej s dostatečně vysokým rozlišením, dobře čitelný i na přímém slunci, krytý sklíčkem z chemicky tvrzeného skla odolného proti poškrábání.
Tělo hodinek je vyrobeno z vlákny zesíleného tvrzeného polymeru pro vyšší pevnost a odolnost při zachování velmi nízké hmotnosti.

Verze Tactical má všechny funkce a vlastnosti řady Instinct a přináší si některé navíc, využitelné zejména pro členy armády a ozbrojených složek. Je to například funkce pro rychlé zapnutí nebo vypnutí režimu nočního vidění a nebo tzv. stealth módu (režim utajení) - jeho aktivací se okamžitě vypnou všechny bezdrátové datové přenosy a ukládání a sdílení inofrmací o poloze - hodinky jsou v tomto režimu stále schopné zobrazit na displeji polohu/souřadnice, ale nezaznamenávají je, aby nemohlo dojít např. k něchtěnému prozrazení pozice při vojenské misi nebo výcviku v tajné lokalitě. Informace o poloze jsou hodinky schopné zobrazit v duálním formátu souřadnic, tedy i ve vojenském formátu MGRS (Military Grid Reference System). V neposlední řadě pak přináší vedle profilů sportovních aktivit také profily pro taktické aktivity a Jumpmaster pro seskok padákem.

  • hodinky umožňují nahrávání a navigování po předem vytvořené trase, kterou zobrazí na tzv. slepé mapě včetně trasových bodů (waypointů)
  • vhodné i pro celou řadu sportů, např.: Běh (+ Trailový běh, Běžecký pás, Krytá dráha), Chůze, Turistika, Lezení, Kolo (+ Horské kolo a Kolo uvnitř- trenažér), Plavání v bazénu, Plavání na otevřené vodě, Lyže, Snowboard, Běžky, Veslování (+ Veslování uvnitř- trenažér), Pádlování (paddleboard)
  • k dispozici jsou i intervalové tréninky, či alarmy na zóny srdečního tepu
  • i bez zapnutého příjmu satelitních signálů (GPS/GLONASS/GALILEO) hodinky dokáží zaznamenávat celou řadu údajů o vaší celodenní aktivitě, jako je počítání kroků, odhad ušlé vzdálenosti, vystoupaných pater, spálených kalorií, celodenní měření srdečního tepu, kvality spánku, míry stresu atd.
  • smart notifikace jako přijaté zprávy či hovory se budou zobrazovat po propojení s vaším telefonem
  • připojit lze např akční kamery VIRB, lukostřelecký laserový zaměřovač s dálkoměrem Xero, přístroj pro sledování psů Atemos (Alpha), satelitní komunikátor InReach Mini. Dále jsou to řada externích čidel jako snímače tepu s hrudními pásy, snímače rychlosti a kadence pro kolo nebo externí snímač teploty Tempe
  • mají vyměnitelný silikonový řemínek, hodinky umožňují i použití řemínků se systémem uchycení QuickFit šířky 22mm, používaných u vyšších řad hodinek fenix5 a fenix5 Plus
  • řemínek pro obvod zápěstí 13,2 cm - 22,4 cm
  • Aktualizace softwaru nejsou ze strany Sportisima zajišťovány!

Specifikace

Kód produktu 7444000221
Kód dodavatele 7444000221
Materiál pouzdra tvrzený polymer
Materiál skla chemicky tvrzené
Materiál řemínku silikon, vyměnitelný
Baterie 16 hod. (GPS), 40 hod. (UltraTrac), 14 dnů (v režimu smart hodinek)
Displej černobílý, transflektivní, MIP (Memory-In-Pixel), 128 x 128 pix.
Měření denní aktivity Spálené kalorie, Měření tepu 24/7, Krokoměr, Prošlá vzdálenost, Počet vystoupaných pater, Počet minut intenzivní aktivity, Měření kvality spánku, Míra stresu, Body Battery
Měření tepu Optické snímání ze zápěstí/ Možnost připojení hrudního pásu
Integrované GPS ano
Měření vzdálenosti ano
Měření tempa ano
Navigace po trase ano
Intervalový trénink ano
Záznam tréninkových údajů aplikace Garmin Connect
Barometr ano
Kompas ano
Výškoměr ano
Vodotěsnost ano (5 ATM)
Nastavení denních cílů ano
Upozornění na pasivitu ano
Čas potřebný k zotavení ne
Záznam tepové frekvence během plavání ne
Vibrace ano
Nastavení tepových zón ano
Notifikace z mobilu ano
NFC platby ne
Indikátor stavu baterie ano
Úsporný režim ano
Přehrávání hudby ne
Hledání mobilu ano
Zámek tlačítek ano
Konektivita Bluetooth, USB, ANT+
Kompatibilita OS Android 6.0 nebo novější, iOS 12.0 nebo novější pro aplikaci Garmin Connect
Příslušenství nabíjecí USB kabel, manuál
Jazyk čeština, slovenština, angličtina, němčina, bulharština, dánština, estonština, řečtina, španělština, francouzština, chorvatština, italština, litevština, lotyština, maďarština, holandština, norština, polština, portugalština, rumunština, ruština, slovinština, finština, švédština, turečtina, ukrajinština
Výška displeje 0,9”
Šířka displeje 0,9”
Šířka 4.5 cm
Výška 4.5 cm
Hloubka 1.53 cm
Hmotnost 52 g

Hodnocení

0

0 Hodnocení