FUNNY WHEELS

FUNNY WHEELS RIDER SUPERSPORT

Dětské odrážedlo

(102123)

Kód: 102123

nehodnoceno 0x

Popis

FUNNY WHEELS RIDER SUPERSPORT

Odrážedlo FUNNY WHEELS RIDER SUPERSPORT 2 v 1 – hravě změníte tříkolku na dvoukolové balanční odrážedlo. Dítě není nuceno si zvykat na novou hračku, stále řídí „svůj stroj“, takže zvládne změnu a naučí se rovnováze beze strachu a v pohodě. Výškově nastavitelné 2 polohy nastavení na obou nápravách. Pro menší i větší děti. Designová kola s měkkými pneumatikami, které zajistí bezhlučnou jízdu, v interiéru nezanechávají na podlaze žádné stopy a nelze je píchnout (jsou bez vzduchu). Popruh na přenášení odrážedla. Jednoduše si odrážedlo zavěsíte na rameno, a přitom máte obě ruce stále volné. Praktické, kdykoli potřebujete odrážedlo přemístit bez malého jezdce. Aretace řídítek – vidlice má omezený rozsah otáčení, řídítka se nemohou přetočit. Aretace zabraňuje poranění bříška dítěte.

  • řídítka jsou opatřena barevnými, super měkkými rukojeťmi, které jsou na koncích rozšířené a chrání tak ruce dětí před poraněním
  • vyvinuto po konzultaci s ortopedy
  • vyrobeno v ČR z odolného a nezávadného plastu se zahlazenými spoji
  • certifikováno v ČR
  • výškově nastavitelné 2 polohy
  • popruh na přenášení odrážedla
  • aretace řidítek

Specifikace

Kód produktu 102123
Kód dodavatele 102123
Věk 1,5+
Min. výška jezdce 80 cm
Rám plastový
Vidlice plastová
Kola 7,5"
Pláště gumové
Ráfky plastové
Výška řidítek 42-45 cm
Šířka řidítek 30 cm
Hmotnost 1.9 kg
Nosnost 25 kg

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: UNI
Anonym
3.6.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.