Elan

Elan AMPHIBIO BLK EDT FUSION + ELX 12

Sjezdové lyže

(8113072379)

Kód: 8113072379

nehodnoceno 0x

Popis

Elan AMPHIBIO BLK EDT FUSION + ELX 12

Lyže Elan AMPHIBIO BLK EDT FUSION + ELX 12 se stanou ideálním vybavením pro váš ranní start na dokonale upravených svazích. Díky vylepšeným jízdním vlastnostem a novému provedení s karbonovou výztuží lyže Amphibio Black Edition posunou váš výkon na vyšší úroveň.
  • hodnota vypínací síly vázání - 12 DIN

Specifikace

Kód produktu 8113072379
Kód dodavatele 8113072379
Terén upravená i neupravená sjezdovka
Schopnosti lyžaře pokročilý až expert
Rychlost vysoká
Konstrukce Amphibio, dvojité tvarování, boční hrany RST, 2 vrstvy Ti, karbon, skluznice NanoTech
Jádro dřevěné (TubeLite)
Vykrojení 121-73-104 mm
Rádius (délka) 14,5 m (166 cm), 15,7 m (172 cm), 17 m (178 cm)
Vázání ELX 12.0 FUSION GW B85
Deska pod vázání Fusion
Doporučená délka 10 - 15 cm pod výšku postavy
Technologie RST, Dual Titanium, Fusion Systém, Amphibio 4D, DŘEVĚNÉ JÁDRO TUBELITE, KARBONOVÉ VRSTVY, SKLUZNICE NANO TECH

Použité technologie

RST

Konstrukce bočních hran RST přispívá k optimálnímu přenosu síly a energie od lyžaře na hrany lyží a zaručuje maximální držení hran od špičky až po patku.  

Dual Titanium

Nad i pod dřevěné jádro jsou umístěny dvě vrstvy titanu. Reakce lyží se tak zvýší a pružnost lyže je pak typu progressive.

Fusion Systém

Fusion přináší energii vykládanou lyžaře tam, kde je to nejvíc potřeba: přímo do středu lyže. Díky tomu hrana drží téměř bez námahy a zatáčení je velmi plynulé.

Amphibio 4D

Technologie Amphibio 4D je zcela inovativní, protože využívá tvarovaný titan. Využíváme kombinaci dřevěného jádra Response Frame se speciálně (dvojitě) tvarovaným titanem a profilu Amphibio®. Díky ...

DŘEVĚNÉ JÁDRO TUBELITE

Konstrukce dřevěného jádra TubeLite využívá dvě extrémně lehké karbonové trubičky, které jsou vloženy do laminovaného dřevěného jádra. Tyto duté trubice o průměru 5 mm vedou po celé délce lyže a ...

KARBONOVÉ VRSTVY

Karbonové vrstvy zaručují torzní stabilitu a zajišťují silný odraz pro ty, kteří chtějí lyže s dynamickým a energickým výkonem pro všechny typy svahů.

SKLUZNICE NANO TECH

Tato unikátní technologie Nano Tech zvyšuje odolnost skluznice a umožňuje optimální skluz na všech typech sněhu. Podstatou skluznice jsou nanočástice, které zaručují příjemnější a rychlejší jízdu.

Hodnocení

0

0 Hodnocení