Devold

Devold DAILY MERINO MEDIUM SOCK 3PK

Dámské ponožky

(160731)

Kód: 160731

nehodnoceno 0x

Popis

Devold DAILY MERINO MEDIUM SOCK 3PK

Užijte si den v silnějších, pohodlných, vysokých ponožkách Devold DAILY MERINO MEDIUM SOCK 3PK z 55% jemné Merino vlny. Ponožky pro každodenní nošení mají zesílené chodidlo, zpevněnou patu a špičku pro větší odolnost proti mechanickému poškození. Ponožky mají těsný úplet, perfektně obepínají a sedí na noze. Zabrání tak shrnování a nepříjemným překladům v botě. Pružný a plochý lem podtrhne dokonalost ponožek a zaručí maximální komfort bez nepříjemných otlaků kůže na lýtku. Nohy bychom si měli hýčkat. Jsou naší každodenní oporou a dopravním prostředkem. Chůzi jako přirozený způsob přesunu si zpříjemněte pohodlnými ponožkami, které se díky jedinečnému složení přizpůsobí vašim potřebám. V teplých dnech příjemně chladí a v těch chladnějších naopak zahřejí. Objevte maximální pohodlí. Vyzkoušejte extra lehké, měkké ponožky vyrobené z Merino vlny.

  • prodyšný materiál
  • vysoká ponožka
  • každodenní nošení
  • zpevněná pata a špička
  • pružný a plochý lem
  • přírodní merino vlna - hřeje, i když je vlhká

Specifikace

Kód produktu 160731
Kód dodavatele 160731
Materiál 55 % vlna (Merino), 27 % akryl, 16 % polyester, 2 % elastan
Technologie MERINO VLNA

Použité technologie

MERINO VLNA

Merino je jedním z nejstarších a nejtěžších plemen ovcí. Jsou velmi odlišné od běžných ovcí, které žvýkají trávu hlavně v nížinách, kdežto Merino ovce žijí v extrémních svazích jižních Alp Nového ...

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: 36-40
Jana
17.1.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.