Compressport

Compressport WINTER TRAIL POSTURAL LS TOP M

Pánský zateplený běžecký dres s dlouhým rukávem

(117929)

Kód: 117929

nehodnoceno 0x

Popis

Compressport WINTER TRAIL POSTURAL LS TOP M

Prodyšný běžecký dres Compressport WINTER TRAIL POSTURAL LS TOP M s dlouhými rukávy, s dokonalými termoregulačními vlastnostmi založenými na vědeckém BODY MAPPINGU lidského těla podle pohlaví.
Někdy, i během chladných podmínek, vám postačí pouze jedna vrstva. Tento běžecký dres s dlouhým rukávem, který je vyroben zejména z merino vlny a polyamidu, vás udrží v optimální provozní teplotě během tréninku, nebo závodu i v těch nejchladnějších měsících.
Vývojový tým značky COMPRESSPORT strávil mnoho hodin v laboratoři se zaměřením na BODY MAPPING, jehož výsledkem je dokonalý přehled termoregulačních vlastností lidského těla dle pohlaví. Díky tomu byla vyvinuta unikátní zimní běžecká kolekce. V oblastech lidského těla, které rychle chladnou a nejsou tolik záhřevné, je umístěna zevnitř tkaniny ze strany pokožky měkká merino vlna a na straně vnější poté polyamidová vlákna. V částech těla, kde je tomu naopak a kde je nutná zvýšená termoregulace, je toto vrstvení materiálu obrácené. To vše s kladením důrazu na maximální komfort při běhu v zimních podmínkách.
Ventilační panely a rozepínací zip se postarají o dostatečnou prodyšnost a odvod vlhkosti. Zatímco například vyvýšený límec nebo oka na palce na konci rukávů vám dopomohou k udržení tělesné teploty i při nižších teplotách. V neposlední řadě se můžete těšit na technologii SPIN CONTROL, která vám dopomůže k optimálnímu držení těla.

  • dokonalé termoregulační vlastnosti
  • rychlý odvod potu a vlhkosti
  • založeno na BODY MAPPINGU
  • vyvýšený límec
  • otvory na palce

Specifikace

Kód produktu 117929
Kód dodavatele AM00154B-990
Materiál 69 % polyamid, 31 % vlna (Merino)
Technologie MERINO VLNA
Barva Černá, Červená

Použité technologie

MERINO VLNA

Merino je jedním z nejstarších a nejtěžších plemen ovcí. Jsou velmi odlišné od běžných ovcí, které žvýkají trávu hlavně v nížinách, kdežto Merino ovce žijí v extrémních svazích jižních Alp Nového ...

Hodnocení

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: M
Materiál skvelé predvedenie jediná nevýhoda cítim zips na krku trochu nekomfortné. Skvelé na beh v zime s ľahkou bundou pri teplote okolo 5 stupňov
Anonym
9.2.2024
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.

Compressport WINTER TRAIL POSTURAL LS TOP M

Cena: 3 600 Kč