Compressport

Compressport TRAIL QUAD

Kompresní návleky na stehna

(1379000682)

Kód: 1379000682

nehodnoceno 0x

1 290 Kč s DPH

TIP: Klikněte na odkazy níže a vyberte si jiné, podobné zboží

Nebo se podívejte na další produkty značky Compressport

Podobné produkty

Popis

Compressport TRAIL QUAD

V lidském těle platí, že čím větší sval, tím více práce vykoná, ale zároveň je také více náchylný na nežádoucí vibrace, o nichž mají především trailoví běžci více než jasnou představu. Ať už při samotném výkonu, nebo při následné regeneraci, kompresní stehenní návleky Compressport TRAIL QUAD sníží vibrace svalů na minimum a zároveň podpoří žilní oběh. To má za následek rychlejší a kvalitnější regeneraci a v případě použití při výkonu minimalizaci mikroskopických poškození svalstva, oddálení pocitu únavy a snížení bolestivosti zatěžovaných partií.
Kompresní návlek pevně stáhne celou svalovou skupinu, čímž se výrazně omezí otřesy při běhu či jiném náročném pohybu, které mohou způsobovat mikrozranění ve svalech a vznik únavy a křečí. Také díky stažení a zúžení krevního řečiště dochází ke zrychlení krevního oběhu a tím je sval rychleji okysličován a zároveň i účinně detoxikován.
Stehenní návleky chrání celou svalovou skupinu při vysoké zátěži. Velmi oblíbený je u trailových běžců, terénních cyklistů, při rugby nebo basketbalu. Stehenní návleky si můžete obléknout i delší dobu před startem (či náročným tréninkem), jejich pozitivní účinky pocítíte velmi brzy. Triatlonisté v návlecích i plavou, návleky skvěle drží a nijak nepřekáží. Navíc jsou vyrobeny z materiálu, který je citlivý ke kůži a předchází odřeninám na vnitřní straně stehen. Během výkonu o návlecích ani nebudete vědět, jsou hladce tkané, bezešvé a lemy velmi měkké a pohodlné. Horní lem stehenních návleků je opatřen širokým silikonovým potiskem, který zabraňuje sklouzávání.
  • omezení otřesů svalu
  • oddálení únavy a bolestivosti
  • rychlejší okysličení
  • detoxikace
  • snížení bolestivosti a vývoji křečí
  • celkově rychlejší regenerace

Specifikace

Kód produktu 1379000682
Kód dodavatele 1379000682
Materiál 63 % polyamid, 28 % elastan, 9 % polyester

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Velikost: T4
Barbora
19.1.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.