Compressport

Compressport POSTURAL SS TOP W

Dámské běžecké triko

(1385000757)

Kód: 1385000757

nehodnoceno 0x

Popis

Compressport POSTURAL SS TOP W

Dámské trailové triko Compressport POSTURAL SS TOP W přináší nové provedení úložného prostoru. Tentokrát se jedná o dvojkapsu na zádech. V oblasti ramen je využita tkanina 3D Thermo Ultra. V ostatních partiích je použita vysoce vlhku odpudivá tkanina, která vám zajistí neustálý pocit sucha díky svým nesáknoucím vlastnostem. Toto triko si zamilujete hlavně díky příjemnému materiálu. Lehce vyvýšená a maximálně přizpůsobivá oblast kolem krku vám dopřeje bezproblémový pohyb hlavy.

Tohle nové triko pro běh v terénu nejen opět dobře vypadá, ale je doslova prošpikováno nejnovějšími materiály a způsoby jejich zpracování. Potřebujete na svá horská dobrodružství tričko, které nenasákne, pomůže vám s termoregulací, dobře odvětrává, jemně masíruje, brání množení bakterií, nikde neškrtí, nedře, ochrání třeba i vaše ramena, a ještě nahradí běžeckou ledvinku? Pak o tomto kousku uvažujete správně.

  • rychleschnoucí materiál
  • dvojkapsa na zádech
  • navrženo pro dlouhé běhy v terénu

Specifikace

Kód produktu 1385000757
Kód dodavatele 1385000757
Materiál 75 % polyester, 18 % polyamid, 7 % elastan

Hodnocení

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Hodnocení

Tričko naprosto předčilo má očekávání! Skvělý, velmi příjemný materiál. Je to jako druhá kůže, vůbec ho na sobě necítíte a přitom je plně funkční. Skvěle odvádí pot. Oceňuji gumičku na spodním lemu trička, která zajistí, že se triko nevyhrnuje a necetuje. Na zadní
Zora
24.10.2021
* Zboží mohou hodnotit pouze uživatelé, kteří si produkt skutečně zakoupili. Sportisimo ověřuje, že zveřejněné recenze pocházejí od spotřebitele, který výrobek zakoupil.